adam 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Witam, co prawda do nie Ducati, ale ma 2 koła i silnik więc zamieszczam ;) Do sprzedania mam skuter Suzuki AY50 Katana, '98rok, przebieg 13tys z kawałkiem, Zmieniony cylinder na 65cm, sportowy wariator, sportowy wydech. Tłok i pierścienie nowe po przebiegu może z 500km, nowy akumulator. Skuterek jak na swój wiek idealny, pali na dotyk. Mam go z 5 lat i więcej stoi w garażu niż jeździ, dlatego sprzedaję. Oddam za 2099 ;) Popytajcie znajomych, może ktoś szuka, naprawdę pewna sztuka ;) http://img27.imageshack.us/gal.php?g=p8210071.jpg tel. do mnie 604409049 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Lipiec 1, 2010 Ze swojej strony mogę polecić Adasia jako pewnego sprzedawcę. To wlasnie od niego kupiłem swojego duca z którym nic się nie dzieje od 7000km :) poza tym polecam ta katanke bo znam ja od momentu kupna. Ach te wspólne przejazdzki po wawie, te jointy na trasie, piwo w barze, panienki na tylnym siedzeniu, ahhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Lipiec 1, 2010 wysłałem znajomemu, wlasnie szuka skutera nie chinskiego w granicach 2 tys. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 1, 2010 ok, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Skuter sprzedany, został paddockowym popierdalaczem firmy VTG ;) można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach