jakitaki 1 Napisano Lipiec 14, 2010 Zapadła decyzja o starcie Rossiego w GP Niemiec. Włoch wystąpi na swej M jedynce w niecałe 40 dni od otwartego złamania nogi - NIESAMOWITE !!! Ale Aborygeni są podobno lepsi -słyszałem że po złamaniu na drugi dzień już biegają . Nasz biedny Paweł Szkopek miał z podobnego powodu z głowy cały sezon. Cóż 8-) kasa kasa kasa http://motogp.motosp.pl/news/5126/rossi ... niemczech/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 14, 2010 Zapadła decyzja o starcie Rossiego w GP Niemiec. Włoch wystąpi na swej M jedynce w niecałe 40 dni od otwartego złamania nogi - NIESAMOWITE !!! Ale Aborygeni są podobno lepsi -słyszałem że po złamaniu na drugi dzień już biegają . Nasz biedny Paweł Szkopek miał z podobnego powodu z głowy cały sezon. Cóż 8-) kasa kasa kasa http://motogp.motosp.pl/news/5126/rossi ... niemczech/ No tak kasa , ale skąd ta kasa, bo chyba nie za to ,że szybko kartofle obiera :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 14, 2010 pewnie ze nie za kartofle , nie to miałem na mysli - i dodam ze od lat jestem wielkim jego fanem i mam pierdolca na Jego punkcie - i BŁAGAM nie przeciągajcie tematu ze mono czy bi ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 14, 2010 pewnie ze nie za kartofle , nie to miałem na mysli - i dodam ze od lat jestem wielkim jego fanem i mam pierdolca na Jego punkcie - i BŁAGAM nie przeciągajcie tematu ze mono czy bi ;) :lol: Własnie :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Lipiec 19, 2010 No to Dani utarł nosa Lorenzo , kurka myslałem ze jak Vale wróci to sie Jorge zacznie przewracać ale kto wie czy ta druga pozycja to nie syndrom "doktora" . A i wielkkie brawa dla Stonera , to była przepiękna walka godna mistrzów -brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Dokładnie piękna walka - Stoner zrewanżował się za Laguna Seca w 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach