Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

GP Niemiec

Polecane posty

Zapadła decyzja o starcie Rossiego w GP Niemiec. Włoch wystąpi na swej M jedynce w niecałe 40 dni od otwartego złamania nogi - NIESAMOWITE !!! Ale Aborygeni są podobno lepsi -słyszałem że po złamaniu na drugi dzień już biegają . Nasz biedny Paweł Szkopek miał z podobnego powodu z głowy cały sezon. Cóż 8-) kasa kasa kasa http://motogp.motosp.pl/news/5126/rossi ... niemczech/

Zapadła decyzja o starcie Rossiego w GP Niemiec. Włoch wystąpi na swej M jedynce w niecałe 40 dni od otwartego złamania nogi - NIESAMOWITE !!! Ale Aborygeni są podobno lepsi -słyszałem że po złamaniu na drugi dzień już biegają . Nasz biedny Paweł Szkopek miał z podobnego powodu z głowy cały sezon. Cóż 8-) kasa kasa kasa http://motogp.motosp.pl/news/5126/rossi ... niemczech/

No tak kasa , ale skąd ta kasa, bo chyba nie za to ,że szybko kartofle obiera :?:

pewnie ze nie za kartofle , nie to miałem na mysli - i dodam ze od lat jestem wielkim jego fanem i mam pierdolca na Jego punkcie - i BŁAGAM nie przeciągajcie tematu ze mono czy bi ;) :lol:

pewnie ze nie za kartofle , nie to miałem na mysli - i dodam ze od lat jestem wielkim jego fanem i mam pierdolca na Jego punkcie - i BŁAGAM nie przeciągajcie tematu ze mono czy bi ;) :lol:

Własnie :idea: :idea: :idea:

:lol: :lol: :lol:

No to Dani utarł nosa Lorenzo , kurka myslałem ze jak Vale wróci to sie Jorge zacznie przewracać ale kto wie czy ta druga pozycja to nie syndrom "doktora" . A i wielkkie brawa dla Stonera , to była przepiękna walka godna mistrzów -brawo

Dokładnie piękna walka - Stoner zrewanżował się za Laguna Seca w 2008

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.