jakitaki 1 Napisano Lipiec 26, 2010 Ach ten Lorenzo , czapki z głów - kolejne zwycięstwo , prawdopodobnie zrobi Majstra i bedzie to uważam jak najbardziej zasłuzony tytuł (pomimo że go nie lubimy ;) )przeciez przewaga punktowa to PRZEPAŚĆ !! Pięknie jechał też Dani ale niestety nie ukończył wyścigu . Stoner po jakims czasie odpuścił Jorge i wpadł jako drugia wasz przyszły IDOL :lol: 3 miejsce i obiecane podium - pięknie Vale. Kolejny raz tez słyszałem o testach Ducati Desmosedici w wykonaniu naszego Czeskiego kolegi Karela Abrachama (syna właściciela toru w Brnie :D ). Podobno szefostwo Ducati było baaaardzo zadowolone i jest duza szansa ze w przyszłym roku wystartuje w Moto GP -ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiniD 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Jak to powiedział Ben Spies: "I do enjoy T Rexes". Popełnił błąd, ale weekend miał dobry. Ben jest dla mnie kolejnym kosmitą który w przyszłym sezonie namiesza jeśli dostanie lepszy sprzęt. A nawet na satelickim sporo pokaże, znając już większość torów. W sumie to jestem fanem jego talentu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach