Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Laguna Seca

Polecane posty

Ach ten Lorenzo , czapki z głów - kolejne zwycięstwo , prawdopodobnie zrobi Majstra i bedzie to uważam jak najbardziej zasłuzony tytuł (pomimo że go nie lubimy ;) )przeciez przewaga punktowa to PRZEPAŚĆ !! Pięknie jechał też Dani ale niestety nie ukończył wyścigu . Stoner po jakims czasie odpuścił Jorge i wpadł jako drugia wasz przyszły IDOL :lol: 3 miejsce i obiecane podium - pięknie Vale. Kolejny raz tez słyszałem o testach Ducati Desmosedici w wykonaniu naszego Czeskiego kolegi Karela Abrachama (syna właściciela toru w Brnie :D ). Podobno szefostwo Ducati było baaaardzo zadowolone i jest duza szansa ze w przyszłym roku wystartuje w Moto GP -ciekawe.

Jak to powiedział Ben Spies: "I do enjoy T Rexes". Popełnił błąd, ale weekend miał dobry. Ben jest dla mnie kolejnym kosmitą który w przyszłym sezonie namiesza jeśli dostanie lepszy sprzęt. A nawet na satelickim sporo pokaże, znając już większość torów. W sumie to jestem fanem jego talentu :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.