porsa 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Dziś sprzedaję 2 kaski motocyklowe Nolan N42 wraz z systemem komunikacji bezprzewodowej N-COM Bluetooth Kid. Kaski sprzedaję wyłącznie razem bo jak widać tworzą piękną parę, poza tym są kompatybilne jeżeli chodzi o łączność. System N-COM Bluetooth: - jest w pełni sprawny, baterie trzymają kilka godzin ciągłej aktywności, - umożliwia bezprzewodową komunikację z pasażerem lub innym motocyklistom za pośrednictwem technologii Bluetooth, - umożliwia także obustronną łączność z telefonem komórkowym, nawigacją GPS, czy odtwarzaczem MP3 (urządzenia muszą wspierać Bluetooth), Kask nr 1: - Rozmiar: L (59-60 cm, ja mam obwód głowy 60 cm i jest idealny), - Kask jest używany, jego stan techniczny i wizualny oceniam jako bardzo dobry, - Kask ma przejechane maksymalnie 500 km, a więc jest naprawdę w świetnym stanie, - Nie ma żadnych uszkodzeń ani przetarć czy innych braków. Nigdy nie miał kontaktu z asfaltem, - Na skorupie posiada drobne ryski, które wynikają z magazynowania i prawie ich nie widać, - Wnętrze jest w świetnym stanie, bez zmechaceń, bez żadnych nieprzyjemnych zapachów itp, - Szybka w świetnym stanie, - Całość stanu technicznego jest bardzo dobra i nie wpływa negatywnie na wrażenia wizualne, - Kask jest naprawdę świetnie utrzymany. Kask nr 2: - Rozmiar: S (55-56 cm, moja dziewczyna mam obwód głowy 56 cm i jest dla niej idealny), - Kask jest nowy, był użyty 1 raz na 2 godzinną przejażdżkę, - Stan kasku jest celujący, jest naprawdę w świetnym stanie, - Nie ma żadnych uszkodzeń ani przetarć czy innych braków, - Na skorupie posiada drobniuteńkie ryski, które wynikają z magazynowania i prawie ich nie widać. Resztę widać na zdjęciach. Na zdjęciach jest kask nr 1, bo nr 2 jest jak nowy. http://pokazywarka.pl/nolan_n42/ W zestawie: - 2 Kaski, każdy z systemem komunikacji bezprzewodowej N-COM Bluetooth Kid, - ładowarka do systemu N-COM, - książeczka do systemu N-COM. Kontakt: [email protected] Cena: 1.650 zł z cały zestaw+koszty wysyłki. Zakładam wysyłkę Pocztą Polską, każdy kask w oddzielnym pudle. Istnieje możliwość przymierzenia kasków w Pruszkowie po wcześniejszym umówieniu spotkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Wystawiłem te kaski na allegro zaczynając aukcję od 1 zł, bez ceny minimalnej. Zachęcam do licytacji, naprawdę warto!!! Link do aukcji: http://allegro.pl/item1186132672_2_kaski_nolan_n42_z_bluetooth_l_i_s_wys_gratis.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach