jakitaki 1 Napisano Wrzesień 10, 2010 Sprzedam crash pady do Monsterka , kupiłem i nijak mi sie do mojej maszyny nie przydadza :mrgreen: . Made in France .To co na zdjęciach -cena 100zł + przesyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ktos moze cos powiedziec na temat tej marki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 16, 2010 Stówa za dużo ? Jakieś propozycje ? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Ja nie pytam o pieniadze :-) Nawet jakby mialy 10zl kosztowac a byly kiepskie to i tak nie kupie tylko po to zeby byly :-) Cena wydaje mi sie ok, pytanie czy mozna zaufac tym crashpadom czy nie :-) Jeszcze jedno - do S2R 800 pasuja? Ktos, cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 16, 2010 Spoko Gajos nie pije do ciebie :D a sam nie mam zielonego pojęcia co za wynalazek ;) , po prostu mi zbywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Jesli wiec nie masz cisnienia poczekaj jeszcze... dwa tygodnie? Ja spadam na urlop jutro, w ciagu dwoch tygodni moze ktos cos napisze ;-) Tak czy inaczej jestem zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach