Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rafi-r

Sprzedam 1098

Polecane posty

Franz przyjacielu jak zwykle można na Ciebie liczyć :)

Jestem już dużym chłopcem i nie napalam się na motocykle, kupuje je rozważnie i z głową (lekarz kazał mi to sobie powtarzać)

A na serio znalazłem sztuke torową dzisiaj będę dzwonił i umawiał szczegóły transakcji.

A co do Ducati ślinka mi leci na widok tego nowego 1199 czy jak go tam zwał.

Myślałem, że tylko Diavel ukoi moje serce po 10tce, ale... 1199 eee to jest to!!!

Konieczna będzie wycieczka na EICMA w tym roku.

Fakt 1199 będzie bedzie, ale boje się, że bedzie małe jak reszta tych ogryzków, które teraz powstaja. Normalne gabaryty ma jeszcze tylko oprócz Ducati , kawa. I jak mnie to n ie przeszkadza przy moim 170 to troche Wielcy łamiący krzesełka po boksach będą smiesznie wyglądali. Juz teraz jak widzę gościa, który ledwo wszedł w kombi, siedząc na moto widać tylko jego prawie pekającego w szwach, tylną lampe i troszke kół......jakos nie umiem tego widoku zaakceptować. To takie troche karykaturalne. Natomiast na swojej 10 wygladałeś tak jak winno być. ja widziałem tak: gość na motocyklu wyprzedza gościa, właśnie jak On może sie tak szybko poruszać? Aaaaaa jednak siedzi na motojapan tylko go zakrył soba całego :twisted: :twisted: :twisted:

i tak Parówka rządzi!!!:)

dobrze że tą dziesionę pchnąłeś:) zawalidroga i tyle:)

Nie musisz mnie dobijać wiem, że jeszcze muszę schudnąć.

Wiesz co powiedział Łukasz podczas ustawiania zawieszenia w mojej 10tce?

-Ile ważysz?

-jakieś 95kg

-hmm to widać

świnia nie?

Teraz już ważę bliżej 90 niż 100 więc progress jest. :roll: Na przyszły rok muszę zejść ponizej 90.

A co do małych motocykli hmm wiesz sport, małe jest zwinniejsze, łatwiej je prowadzić w zakrętach. Na pewno odbija się to na stabilności przy dużych prędkościach. A widzieliście jaki długi wahacz ma to 1199? Pewnie dla poprawy tejże stabilności.

PS

Krzesło miało wadę konstrukcyjną, było z TESCO, z pierwszej serii produkcyjnej jeszcze przed recall'em :lol: , dlatego złamało się pode mną. :D

Pewnie jeszcze włoskie i z fabryki Ducati to krzeselko :P

Kiedy jest eicma ?? I jak sie kształtują koszty ??

Co do 1199 to sie tak nie napapajcie na niego jeszcze :P

Rety ale offtopem jade :D

Co do tematu 10-ki . Jak można zrobic cos takiego ?? Sprzedac taki motocykl.... Ostatnie prawdziwe Stukati co sie psuje i ma rame. Jeszcze bedziesz odkupywał xD

Dzisiaj Ducati ryczal w Poznaniu. Niestytey slychac to tylko na pierwszych biegach. Ale kominy pachna jszcze nastepnego dnia :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.