Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Motegi

Polecane posty

W niedziele kolejna runda Moto GP . Dzis oglądam pierwszy trening wolny , szósta czy siódma minuta , drugie okrążenie - a Dani jak nie p.....nie . Cały lewy bok zdarty ,rozszarpany lewy but -myslałem że uszkodził noge bo kulał zchodząc z toru ale po chwili nie dał rady i został zniesiony na noszach - efekt : obojczyk złamany w trzech miejscach :cry: :o :shock: . To sie Jorge pewnie ucieszył bo już praktycznie nikt mu nie zagrozi.

Oddaje głos Franzowi :D ;)

obojczyk złamany w 2 miejscach tak gwoli scislosci (obojczyk zlamany na 3 czesci czyli 2 zlamania :D )

Pole position zdobył Dovi który pezentował niesamowite tempo i jeżeli wytrzyma presje to osobiście stawiam go na podium :) Vale zajmie jutro drugie pole ,trzecie natomiast Casey. Jorge o dziwo dopiero czwarty - widac że nerwy go ponosza choć po wypadku Daniego wydawało by sie że powinien poczuć większy komfort - ale nie gdybajmy , wyścig dopiero jutro ;)

Stoner kolejny raz pierwszy :D :D ,Dovi drugi i Rossi na najniższym stopniu pudła ale to co się działo na ostatnich dwóch kółkach :o :o .....jak on walczył z Lorenzo ,, :shock: :shock: ciężko to opisac słowami . Proponuję po prostu zobaczyć - http://www.youtube.com/watch?v=SGugl-cW7sY - wirtuozeria :shock: :twisted:

ehh zaspałem :oops:

Ale nagrało się :lol:

Ciekawe to jest: Stoner daje czadu więc moto jest super, połącz teraz doświadczenie Valentino z desmosedici.... :twisted:

ehh zaspałem :oops:

Ale nagrało się :lol:

Ciekawe to jest: Stoner daje czadu więc moto jest super, połącz teraz doświadczenie Valentino z desmosedici.... :twisted:

Hm, nie sądze, że moto jest super. Super dla umiejetności Stonera, to tak. Zobaczcie gdzie na Desmo była reszta!!!! Stoner ma taka klapke w głowie jak mu sie nie zatnie to jest bezkonkurencyjny. Pamietacie rok 2008? Powinien na spokojnie zostac mistrzem świata, ale no, i tu własnie wchodzi do akcji On, bezkompromsowy, bezuczuciowy Vale.

Juz sobie przygotowywuje teren pod zblizający sie sezon. Juz kąsa #99. I są efekty. widac było po wyscigu jak #99 zsiadł z matocykla, wyciągnął największą armatę jaką ma. Pokazał, że On jest numerem jeden choc matematycznie do takich gestów jeszcze nie ma prawa. Tu pokazał swoją słabośc, ale wyscig był ooooooooooooooooooooo

A ja myślę ,że Vale ma takie umiejętności, że i na Duce się odnajdzie i do tego cała ekipa przechodzi z nim.

Walka Fiat Yamaha niesamowita :shock:

Wyścig niesamowity, końcówki nie da się opisać. Po wyścigu Valentino powinien podejść do Lorenzo, poklepać po ramieniu i zapytać: "who's your daddy?"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.