KGr 1 Napisano Styczeń 30, 2012 Wzrostem zostałem obdarowany w ilości 190cm a że te centymetry ważą 95kg to chyba słuszne są moje obawy... Hejka. Ja mam 185 wzrostu, waze podobnie i jeden z najwiekszych bananow na mojej twarzy jakie pamietam w czasie jazdy motocyklem to bylo 696 :) Gabarytowo wszystkie monstery sa identyczne (poza malymi zmianami w kierownicy i wysokoscia siodelka, 696 jest nizsze), wiec mozesz przymierzyc sie do ktoregokolwiek. Kiedys tez mi sie wydawalo, ze 796 byloby dla mnie optymalnym wyborem - w ostatnim motocyklu byl jego test - krzywa momentu obrotowego wyglada tam jak krajobraz tatrzanski... Nie zdecydowalbym sie na 769 bez przejechania sie na nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jawamdame 0 Napisano Marzec 17, 2012 Witam, jest to moj pierwszy post CHCE MONSTERA 695 jest piekny :) i chyba tego: http://dominator.otomoto.pl/ducati-mons ... 26681.html - mam goraca prosbe, czy ktos moglby mi pomoc w zakupie aby nie nastapila wtopa? Pan ktory handluje tam motorami nie jest znany z uprzejmosci i ciezko sie z nim rozmawia.... gdyby ktos z forumowiczow pochodzil z Gorzowa... badz moze byl wlascicielem tego cacka i udzielil mi kilku rad badz doradzil - odradzil na co zwrocic uwage...bylbym dozgonnie wdzieczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jawamdame 0 Napisano Marzec 17, 2012 Witam, jest to moj pierwszy post na tym forum, chce kupic tego Monstera: http://dominator.otomoto.pl/ducati-mons ... 26681.html - czy ktos z forumowiczow byl jego poprzednim wlascicielem? badz mieszka w Gorzowie lub nieopodal? Bardzo wdzieczny bylbym za jakakolwiek pomoc badz rady....na co zwrocic uwage? czego sie wystrzegac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jawamdame 0 Napisano Marzec 19, 2012 Juz wszystko wiem tu sie nie doczekalem :(, malowany zbiornik, blotnik, krzywa felga :(, obdarte klamki czyli standard w naszym kraju :* chyba nigdy nie znajde normalnego motoru :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jawamdame 0 Napisano Marzec 20, 2012 Jest w woj. lubuskim ktos kto zajmuje sie motorami tej marki? Jak go nie odpale to mi pomoze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 20, 2012 Jest w woj. lubuskim ktos kto zajmuje sie motorami tej marki? Jak go nie odpale to mi pomoze? :) Tu sie nie doczekałeś bo powinieneś czekać tu: viewforum.php?f=158 No i będziesz musiał borykać się z notorycznie wydyrdaną klapką od wlewu... :? Poza tym użytkownicy Ducati są strasznie mało sympatyczni, nie pomagają w problemie itd. 8-) Czytałeś jak sądzę kolegę wyżej, co się dziwisz ;) Jest w woj. lubuskim ktos kto zajmuje sie motorami tej marki? Jak go nie odpale to mi pomoze? :) A masz nich będzie że ja jestem ten sympatyczny :) http://mapa.ducatisti.pl/ Kolego troszkę inwencji i wysiłku przy Ducati to niezbędna cecha pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 20, 2012 Dawid :lol: ;) :thumbup: :clap: Wyręczasz mnie. ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 20, 2012 Sorkęns Biały ' Ale kolega jak widzę i nie tylko on jeden napisał w nie swoim wątku, a wypowiedz jego wskazuje na brak zmęczenia szukaniem odpowiedzi na swój problem. Ja zanim napisałem pozdrowienia przeczytałem całe forum :evil: Ac o do wyręczania teraz dopiero przeczytałem że czyhasz aby objąć pęk kluczy do szpitalnego oddziały psycho Więc w ukłonach przepraszam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 20, 2012 Ja odpuszczam Tobie grzechy.... :lol: :lol: :lol: Dobrze, że nie TYLKO ja mam dreszcze po takich wejściach ;) bo gotowy byłem pomyśleć, że to ze mną coś nie teges. ;) :mrgreen: j ...jakiś stary, nie nowoczesny, taki "odrzucony przez społeczeństwo"..., a może to inny wymiar kultury - taki "dzisiejszy, na czasie" ? :roll: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jawamdame 0 Napisano Marzec 20, 2012 Mam ducati aaaaa zajebiscie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 20, 2012 No to teraz grzecznie do powitalni jak Bóg Desmo przykazał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sykopson 0 Napisano Maj 9, 2012 Odkopuję, bo nie chcę zakładać nowego tematu: http://otomoto.pl/ducati-monster-600-M3097448.html Czy ktoś zna tego Monstera i może mi coś o nim powiedzieć. Czy jest wart zakupu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach