Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
xluqas

Chce Kupić Monstera

Polecane posty

KGr    1
Wzrostem zostałem obdarowany w ilości 190cm a że te centymetry ważą 95kg to chyba słuszne są moje obawy...

Hejka.

Ja mam 185 wzrostu, waze podobnie i jeden z najwiekszych bananow na mojej twarzy jakie pamietam w czasie jazdy motocyklem to bylo 696 :) Gabarytowo wszystkie monstery sa identyczne (poza malymi zmianami w kierownicy i wysokoscia siodelka, 696 jest nizsze), wiec mozesz przymierzyc sie do ktoregokolwiek.

Kiedys tez mi sie wydawalo, ze 796 byloby dla mnie optymalnym wyborem - w ostatnim motocyklu byl jego test - krzywa momentu obrotowego wyglada tam jak krajobraz tatrzanski... Nie zdecydowalbym sie na 769 bez przejechania sie na nim.

Witam, jest to moj pierwszy post CHCE MONSTERA 695 jest piekny :) i chyba tego: http://dominator.otomoto.pl/ducati-mons ... 26681.html - mam goraca prosbe, czy ktos moglby mi pomoc w zakupie aby nie nastapila wtopa? Pan ktory handluje tam motorami nie jest znany z uprzejmosci i ciezko sie z nim rozmawia.... gdyby ktos z forumowiczow pochodzil z Gorzowa... badz moze byl wlascicielem tego cacka i udzielil mi kilku rad badz doradzil - odradzil na co zwrocic uwage...bylbym dozgonnie wdzieczny

Witam, jest to moj pierwszy post na tym forum, chce kupic tego Monstera: http://dominator.otomoto.pl/ducati-mons ... 26681.html - czy ktos z forumowiczow byl jego poprzednim wlascicielem? badz mieszka w Gorzowie lub nieopodal? Bardzo wdzieczny bylbym za jakakolwiek pomoc badz rady....na co zwrocic uwage? czego sie wystrzegac?

Juz wszystko wiem tu sie nie doczekalem :(, malowany zbiornik, blotnik, krzywa felga :(, obdarte klamki czyli standard w naszym kraju :* chyba nigdy nie znajde normalnego motoru :/

Jest w woj. lubuskim ktos kto zajmuje sie motorami tej marki? Jak go nie odpale to mi pomoze? :)

Tu sie nie doczekałeś

bo powinieneś czekać tu: viewforum.php?f=158

No i będziesz musiał borykać się z notorycznie wydyrdaną klapką od wlewu... :?

Poza tym użytkownicy Ducati są strasznie mało sympatyczni, nie pomagają w problemie itd. 8-)

Czytałeś jak sądzę kolegę wyżej, co się dziwisz ;)

Jest w woj. lubuskim ktos kto zajmuje sie motorami tej marki? Jak go nie odpale to mi pomoze? :)

A masz nich będzie że ja jestem ten sympatyczny :)

http://mapa.ducatisti.pl/

Kolego troszkę inwencji i wysiłku przy Ducati to niezbędna cecha

pozdrawiam

Sorkęns Biały '

Ale kolega jak widzę i nie tylko on jeden napisał w nie swoim wątku, a wypowiedz jego wskazuje na brak zmęczenia szukaniem odpowiedzi na swój problem.

Ja zanim napisałem pozdrowienia przeczytałem całe forum :evil:

Ac o do wyręczania teraz dopiero przeczytałem że czyhasz aby objąć pęk kluczy do szpitalnego oddziały psycho

Więc w ukłonach przepraszam :D

Ja odpuszczam Tobie grzechy.... :lol: :lol: :lol:

Dobrze, że nie TYLKO ja mam dreszcze po takich wejściach ;) bo gotowy byłem pomyśleć, że to ze mną coś nie teges. ;) :mrgreen: j

...jakiś stary, nie nowoczesny, taki "odrzucony przez społeczeństwo"..., a może to inny wymiar kultury - taki "dzisiejszy, na czasie" ? :roll:

:lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.