mandaryn 1 Napisano Październik 11, 2010 Witam forumowiczów, może ktoś z Was poszukuje ciekawego tematu w dziedzinie cross'u. Sprzedaję swoją yame;za 3 dni odbieram klucze do nowego mieszkania i niestety,muszę znaleźć nowy dom dla mojej off road'owej pani. http://allegro.pl/yz-250-f-najlepsza-of ... 41830.html Dodam,iż od momentu kupna,tj. przełom listopad/grudzień 2009 przejechałem nie więcej niż 10 mth.Powód-brak czasu na teren-monster to dosyć absorbujące zajęcie;), plus zakaz żony połączony z wcześniejszymi,bolesnymi doświadczeniami-założyłem,że przed ołtarzem stawię się o własnych siłach;) Yama to nie "nówka sztuka" z salonu, nie jest też to sprzęt po żonie lekarza z Niemiec;) Mimo to, mechanicznie bez zarzutu.Wgryza się w glebę jak wściekła. Wydech Akrapovica może spokojnie robić za całą nagonkę(może ktoś ma dojście do Bronka;całkiem ciekawy temat dla niego;) Pytania,chętni do testów- kontakt w ogłoszeniu badź też na priv. Pzdr Lukasz aka Mandaryn P.S. Ogloszenie uzgodnione z "górą";) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach