bialy114 1 Napisano Październik 14, 2010 Jak w temacie: Interesuje mnie maszyna bez "przygód" i nadmiernych wydatków. Pełna dokumentacja potwierdzająca wykonane naprawy, przeglądy czy wymiany, historię moto, kluczyki itd. mile widziane :) Będzie to mój pierwszy motocykl (Jawy 350 dwadzieścia lat temu nie zaliczam do motocykli :lol: ), więc nie chcę "wdepnąć" i mam świadomość, że kiedyś przyjdzie mi go sprzedać - nie chcę wtedy mieć problemów. Cena nie do przeskoczenia - liczę, że ok 1kpln muszę sobie zostawić na paski i regulację luzów zaworowych, więc 9000 to maksymalna cena zakupu. Zamierzam każdą interesującą mnie maszynę oddać pod oko znawcy (najlepiej w HRG Poznań) - wycieczka do serwisu nieunikniona ;) (Raceboy - Ciebie to nie dotyczy ;) :lol: ) Nie ukrywam, że najchętniej przyjmę w czerwonym lub czarnym malowaniu (żółte mi się też podoba, ale znaczyłoby to zmianę stroju, czy kasku - a to już ciągnie kasę) Dość już mam ślinienia się nad zdjęciami Waszych maszyn :lol: Propozycje proszę kierować na PW, maila lub 605 377 808 Arek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 26, 2010 Temat nieaktualny :) http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=108&t=3170&p=25454#p25454 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach