Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Philip Island

Polecane posty

Po pierwszym treningu , który odbył na zupełnie mokrym torze nie spodziewałem sie niczego po czołówce . Cieszył powrót Daniego - koniec.

Dzisiesiejsze kwalifikacje odbyły się przy pięknym słoneczku (do pewnego momentu ). Casey był number one choć uzyskał czas prawie 2 sekundy gorszy od rekordu toru. Ok 8 min przed końcem kwalifikacji zaczęło padać co praktycznie uniemożliwiło poprawianie czasów , wiec pierwszy rząd zajmą : Stoner , Lorenzo , Spies. Rossi ósmy . Dani trzymał się w okolicy 14go- 16go miejsca i wciąż narzekał na lewą rekę ( ból i drętwienie ) i po kwalifikacjach ogłosił wycofanie się z wyścigów :(

Wyścig jutro rano o godz. 7.00. Pisze po urodzinach wiec mogą być błędy :mrgreen: róbta se s nimi co chceta :lol:

Mika Kalio bardzo zmęczony sezonem na Duce "odnowił" stary uraz i zaliczy ostatni weekend na Desmosedici a ostatnie dwa wyścigi zastąpi go świetnie radzący sobie na 1198 w SBK Carlos Checka :o :D

Mam nadzieje że Stoner nie zaliczy " ........." i wygra , Rossi drugi , Dovi trzeci a Jorge zaliczy glebę ....... :twisted: jestem świnia :twisted:

Casey jechał wręcz koncertowo , na pierwszym okrążeniu miał juz ok 1.5 sek. przewagi nad drugim Lorenzo. Wygrał GP Australii po raz czwarty z rzędu :D , drugi Lorenzo. Wspaniały pojedynek o dopełnienie podium zaliczyli Rossi z Haydenem , jednak "stary lis" Vale wygrał go na ostatnich zakretach - brawo Nicky 8-)

Z wyscigu wycofał się Doviziozo ,ze względu na problemy z kierownicą (prawdopodobnie poluzowała się lewa połówka :o :cry: )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.