Franz 0 Napisano Październik 17, 2010 Jamamam zezwoliła na testy Vale, ale to nie najwazniejsze! wazne, że Rosii spróbuje silnik w dwóch specyfikacjach "big bang” i „screamer’a”. I tu myslę, ze jak przypasi to zamieciemy wszystko i wszystkich, ale z tym "przypasi" to nie tak hop-siup!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Październik 17, 2010 Może okiełzna screamera :shock: , już nie mogę się doczekać :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Październik 17, 2010 Ja obstawiam "pozamiatanie" na 2012. Pierwszy sezon będzie na wjeżdżanie się i dopracowanie sztuki, a potem to już z górki, czyli tak jak zawsze :) Rossi potrafi dogadywać się z inżynierami i jeśli przejdzie z J.B. tak jak to miało miejsce przy transferze do fortepianów to będzie git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 18, 2010 wez tylko pod uwage ze w 2012 zmienia sie pojemnosc czyli znow inne moto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Październik 18, 2010 myślę,że tą zmianę pojemności to oni już będą testować w przyszłym sezonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach