Quanti 0 Napisano Październik 23, 2010 Witam, Jako że stałem się szczęśliwym posiadaczem oryginalnych kufrów do mojej Multi - sprzedaję miękkie, też oryginalne (DP) sakwy boczne do tego modelu. Chodzi oczywiście o I generację MTS. Sakwy są regulowane, każda od 16 do 24 litrów. Stan bardzo dobry, by nie powiedzieć idealny. Używane przez ten i poprzedni sezon. Wystawiłem na allegro i tam też znajdziecie opis i więcej fotek. http://allegro.pl/show_item.php?item=1288051861 W razie pytań jestem pod mailem - [email protected] albo tel. 600 410 186 Cena do dogadania bo mi już nie są potrzebne. Jak ktoś ma MTS i nie chce się szarpać finansowo na twarde (sam szukałem ponad rok...) to szczerze polecam te miękkie. Jedyny mankament to konieczność zdejmowania i zakładania codziennie wieczorem i rano (to doświadczenia z kempingowych wojaży), ale i to nie jest kłopotliwe bo zajmuje 5 minut. Pozdrawiam, Quanti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quanti 0 Napisano Październik 26, 2010 Nie ma chętnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach