Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ducafil

monster s2r-koszalin-oglądał ktoś?

Polecane posty

witam. znalazłem takie dość ciekawe ogłoszenie, widzę je kolejny raz z kolejną niższą ceną. gdyby mi się udało opchnąć swoją japonię, to kto wie. tyle,że to daleko jak cholera ode mnie, więc podpytuję was, czy aby ktoś nie widział już tego sprzęta. co jest wart itp. to amerykan- co to za czerne paskudne pudełko z lewej przedniej strony silnika? dziękuję za wszystkie sugestie z góry. pozdrawiam.

http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody- ... Z233998986

ogłoszenie skopiowane z forum krakowskiego

Tez mam do niestety daleko. Pisałam do właściciela, wygląda na to ze zależy mu na sprzedaży - chce kupic lodz motorowa. Według mnie motocykl jest po lekkim szlifie, przetarty po prawej dekiel podnóżek pasażera, klamka (w sumie nic wielkiego). Właściciel twierdzi ze zostal połozony w garazu. Ta puszka czarna to cos odnosnie emisji spalin :D wymagane w niektorych stanach USA. Jesli chcesz mam wieksze zdjecia moge przeslac czesc na maila. Gdyby nie > 400 Km na pewno pojechalabym zobaczyc bo cena jest atrakcyjna, a tez szukam s2r ;)

Zapytaj gościa czy lusterka też się zniszczyły od gleby "garażowej" czy też może taki kształt jest wymagany w niektórych stanach ??? Wg. mnie nie są oryginalne - kształt jak z lat 80-tych ub. stulecia

dzięki fachowcy za spostrzeżenia, ja to mam pewnie ponad 800km. co do pierdółek typu lusterka bym się nie przejmował, ważne, czy rama jest prosta i serducho ok. jak na 4 lata to maleńko tych mil najeździł. może rzeczywiście po jakimś szlifie stał w ubezpieczalni :cry: niemniej cena i ogólny stan na "oko" jak dla mnie okej. no ale ja się nie znam, więc liczę na was i wasze czujne oko i ucho :) gdyby nie ta odległość już bym go oglądał wstępnie.

arachnia dobra jesteś, 100pkt za spostrzegawczość ;) trzymam się ciebie, bo wiem że chcę tak jak ty s2r. a czy 800 czy 1000 czas i kasa pokaże :D powodzenia :!:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.