bialy114 1 Napisano Listopad 7, 2010 Jak w temacie. http://thepiratebay.org/torrent/4764353/Ducati_Monster_696_Workshop_Manual Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Listopad 16, 2010 Ten torrent to ściema - ściąga się milion lat a poza tym zawiera zwykły katalog części i jakąś aplikację do instalacji, której nie dotykałam z obawy przed wirusami i tym podobnymi. Znalazłam na forum Ducati, chyba UK link to JEDYNEGO SŁUSZNEGO PRAWDZIWEGO WORKSHOP MANUALA DO DUCATI MONSTER 696 http://www.bigoz.net/M696_09_en.pdf Uwaga: po wejściu na stronę automatycznie pobiera się PDF o wadze 65 MB. W razie czego mam też ten katalog części u siebie i mogę wysłać albo gdzieś wrzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 16, 2010 Chciałem po prostu pomóc :oops: - ja nie mam M696 :lol: Koleżanko - torrent to nie ściema ! Ściągnąłem i mam ! I żadnych wirusów nie znalazłem :lol: To, że trzeba trochę poczekać na seeda - to fakt. A gdybyś nie wystraszyła się wirusa-widmo :roll: zobaczyłabyś takie coś: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Listopad 16, 2010 Spoko, ja się wkurzyłam bo czekałam długo aż to się ściągnie, szybko coś potrzebowałam, i zobaczyłam mnóstwo różnych rzeczy, których nie ogarniałam a wolałam nic nie instalować, gdzie nie mam pewności, że jest w porządku. No to są dwa pewne źródła z czego moje szybsze - szczęśliwie... :P Pozdrawiam Dukatowego pomagiera :) M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 16, 2010 I wzajemnie :lol: Mam to "coś" na dysku, ale ma 180MB :shock: i nie ma jak to wrzucić na forum. Jak ktoś poczuje nieodpartą potrzebę mogę przesłać w kilku mailach ;) Pozdrawiam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 17, 2010 Mam to "coś" na dysku, ale ma 180MB :shock: i nie ma jak to wrzucić na forum. Weź to spakuj Winrarem np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 17, 2010 Albo po prostu poświęć chwilkę czasu i wrzuć na speedyshare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 17, 2010 Weź to spakuj Winrarem np. Ściśnięte do 129MB z maksymalną kompresją :( Albo po prostu poświęć chwilkę czasu i wrzuć na speedyshare Dzięki !!! Tego było trzeba !! "Jaki ja gupi jestem !" :lol: ;) http://www.speedyshare.com/files/25242806/Ducati_Monster_696.rar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Listopad 18, 2010 No i wszystko pięknie ogranięte! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radi7 0 Napisano Marzec 18, 2011 Link do speedshare juz nieaktualny. Moze ktos wrzucic ponownie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukjar 0 Napisano Październik 24, 2020 Cześć, wiem, że to stary wątek, ale może ktoś ma jeszcze tego pdfa i mógłby się podzielić? Z góry dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach