daab 0 Napisano Listopad 8, 2010 Nadal chyba sprzedam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cena (brutto): 45 000 PLN / 11 483 EUR (do negocjacji) Finanse: Typ: Szosowy / Turystyczny Informacje: Rok produkcji: 2007, Data rejestracji: 02/2008, Przegląd: 02/2011, Ubezpieczenie: 02/2011, 7 200 km, Moc: 140 KM (103 kW), Pojemność skokowa: 998 cm³, benzyna, czerwony, Rodzaj napędu: Łańcuch, Kraj pochodzenia: Polska, Kraj aktualnej rejestracji: Polska. Dodatkowe wyposażenie: elektryczny starter Opis pojazdu: Kultowy już DUCATI MONSTER S4RS z silnikiem przeszczepionym z SUPERBIKE 996. Zmodyfikowany w wersji Testastretta do pojemności 998 cm3 i podniesionej mocy do 130 km. Ten egzemplarz ma dodany pełen układ wydechowy TERMIGNONI co daje mu min 140 km Oprócz tego posiada bogate dodatkowe wyposażenie Wyposażenie standardowe wersji S4RS - Zawieszenie up side down OHLINS - Zawieszenie tył OHLINS - Błotnik przód CARBON - Osłona chłodnicy CARBON - Osłona pasków rozrządu CARBON - Osłony boczne kanapy CARBON Wyposażenie dodatkowe TERMIGNONI - Kolektor wydechowy TERMIGNONI - Tłumiki CARBON TERMIGNONI - Sportowy filtr powietrza - Sportowy komputer ECU Wyposażenie dodatkowe RIZOMA - kierownica RIZOMA - Manetki RIZOMA - Handguard RIZOMA PROGUARD SYSTEM - Sety kierowcy RIZOMA - Docisk sprzęgła RIZOMA - Osłona sprzęgła RIZOMA - Crash Pad przedniej osi RIZOMA - Crash Pad tylnej osi RIZOMA DUCATI PERFORMANCE - Osłona łańcucha CARBON - Osłona amortyzatora CARBON - Mocowanie tablice CARBON - Tylne kierunkowskazy LED Motocykl po pełnym dużym przeglądzie nowe paski rozrządu, wszystkie płyny, świece. Nowe opony Pirelli DIABLO STRADA http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2320623 Zamieszczam tu info po raz trzeci pewnie znowu będzie usunięte :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 8, 2010 Ładniutka duka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Listopad 9, 2010 Konrad, dałem info z linkami do Łukasza z Dainese on szuka S4RS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daab 0 Napisano Listopad 9, 2010 Konrad, dałem info z linkami do Łukasza z Dainese on szuka S4RS. Wiem i nawet się czaił na niego :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Listopad 9, 2010 Byłem u Konrada - oglądałem - piękna i zacna maszyna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach