Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

Testy Czarnej Desmosedici #46

Polecane posty

Rossi pojeździł trochę na desce i twierdzi,że pomgło mu to w rekowalescencji zoperowanego barku. Brał również udział w wyścigu FIATÓW 500 i znalazł się na drugim miejscu zaraz za Fernando Alonso, choć początkowo nie miał w planie brać udziału w całej rywalizacji. Bolało go tylko na większych wybojach, ale według niego są bardziej w przodzie niż zakładał plan. Przez najbliższe dwa tygodnie będzie ćwiczył , żeby rozruszać stawy i być wpełni gotowym na testach w Sepang.

0304057.jpg

0304059.jpg

0304061.jpg

kurde co za pozycja na desce... jakby mu wydech z jamachy w tylek wepchneli :D

Fajnie mieć u siebie takie same zegary jak Ducati z MotoGP . Tylko ze te z GP11 zaczynaja się od 6tys a kończą na 22 …. Szok. V4 rules

Jak przypuszczano ,Rossi zadział na sponsorów jak lep na muchy , tak wiec kolejni dołączają do jedynej słusznej marki :D . Po Dieslu oraz Acerze który opuścił Yamahę ;)(ta pewnie jest załamana gdyż to kolejny płatnik po Fiacie :? ) w zeszły czwartek Shell współpracujący z Ducati od 1999r przedłużył umowę do 2013r . Cała lista sponsorów znajduje sie tutaj : http://motogp2011.ducati.com/jsp/en/sponsor/index.jsp

Kasper !! - ja ci tego nie wybaczę :lol: :lol: , siedzę po nocach i szukam potwierdzenia o FIACIE - jeżeli to faktycznie okaże się prawda , pozwól ze wypastuje ci buty ;) .

A tymczasem , nie tylko ja się zastanawiam nad tym "głównym" :roll: . Z jeden strony mówi się że WROOM=Malboro , gdyż to właśnie firma Philipa Morrisa organizowała zawsze te imprezę wraz z Ducati, ale co roku przy okazji prezentacji pojazdów ,znak firmowy był już tam umieszczony - a tymczasem widzimy tam wielkie DUCATI :idea: :?: http://www.motonline.com/motogp/articol ... ice=318897 .

Czy będzie to FIAT ? Na pewno większość Włochów marzy o "włoskim pakiecie" jak to miało miejsce w WSBK z Aprilią . Na WROOM 2011 Fiat dostarczył Pandy 4x4 , na których to ścigali się zawodnicy , oraz Fiaty 500 do testowania dla gości - co oznaczało by zainteresowanie sponsoringiem przez firmę. W piątek (14.01) odbyło się również głosowanie w fabrykach Fiata w Mirafiori i Marchionne (wyników nie znam ) , ponieważ taka decyzja musiałaby być zatwierdzona przez związki zawodowe firmy.

Zapytano również internautów czy to Fiat będzie sponsorem głównym? :

tak - odpowiedziało 24 % (383 głosy )

nie - 68 % (1075 głosów )

nie wiem - 8 % (129 głosów )

Głosowanie wciąż trwa i każdy zalogowany może się przyłączyć ;) http://www.motoblog.it/post/27784/fiat- ... ati-motogp ( poniżej tekstu ).

Kolejna opcja może być również Generali - jak sugerują internauci , ze względu na największe logo ( na "garbie" zawodników ) :roll:

Mam nadzieje , że nie przynudzam (ale sprawa mnie naprawdę intryguje ) i wszystko wkrótce będzie jasne - ja muszę spać ! :lol: pozdrawiam wszystkich i zapraszam do obstawiania swojego typu

Z tego co pamietam to chyba Rafi miał ubezpieczonego ducata w Generali i nie wspomina ej ubezpieczalni najmilej

Nie ja, ja miałem w "żydowskim" Allianz :D

A Generali podobno jest OK ale u nas motocykli chyba nie ubezpieczają.

Vittoriano Guareschi i Franco Battaini testowali w Jerez de la Frontera poprawione motocykle.Guareschi zaliczył 59 rund i testował nowe zawieszenie Öhlinsa i chassis a Battaini 66 i pracował nad elektroniką.

0223099.jpg

33561677.jpg

Są juz prowizoryczne listy startowe na sezon 2011 , Jorge zamienił swój dotychczasowy nr 99 na 1 - niech korzysta bo okazja może sie juz nie powtórzyc :twisted: a Yamaha nadal nie ma sponsora głównego ( bo wszystkich Ducati zwinęło ;) ) , no i - moze jestem monotematyczny ale muszę to powiedzieć - wyjaśniła się w końcu kwestia sponsora numero uno Haydena i Rossiego . Z powodu przepisów związanych z reklamowaniem wyrobów tytoniowych, oficjalnie firma Marlboro nie jest wymieniana jako sponsor tego teamu, chociaż w rzeczywistości nim jest . Więcej tutaj : http://motogp.motosp.pl/news/6525/prowi ... ezon-2011/ lub http://www.motogp.com/

Wkrótce testy na torze Sepang Malesia ( 1-3 lutego) a pierwszy wyścig - GP Kataru - 20 marca

O mam pretekst by znowu zapalić Malboraska.

A tak a propos "Malboro" to tylko nazwa produktu a firma to Philipmoris (czy jakoś tak)

sponsor KuKluxKlanu :D

pamietacie te zabawy z paczka marlboro gdzie po zaslonieciu polowy namisu bylo widac jedne stojące nogi a drugie wisielca?

Ze względu na to, że jest zakaz testów motocykli GP poza oficjalnymi, przesiadł się Vale na 1198 i w środę jeździł na torze w Misano,żeby sprawdzić w jakiej jest formie przed pierwszymi w tym roku testami w Sepang.

Rossi nie jest w najlepszej formie. Jest słaby i najmocniej odczuwa ból podczas hamowania. Pracował nad pozycją podczas jazdy, żeby jak najmniej obciążać bark.

0305519.jpg

no to niepotrzebnie narobiłem zamieszania

No właśnie.

Mógłbyś przestać spamować w każdym wątku.

Ogółem na 1198 Superbike pokonałem dwadzieścia pięć okrążeń, a samą maszynę można nazwać „historyczną” dla Ducati – ten motocykl jest piękny i szybki. Podobało mi się to!” zakończył „The Doctor”

Jutro pierwsze tegoroczne testy w Sepang. Dowiemy się w jakiej formie jest Vale i na ile przebudowany motocykl jest konkurencyjny.

preview.2011.preview.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.