Kasper 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Skrzydełka w GP11 są chyba większe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 16, 2011 tez mi sie tak wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Rossi pojeździł trochę na desce i twierdzi,że pomgło mu to w rekowalescencji zoperowanego barku. Brał również udział w wyścigu FIATÓW 500 i znalazł się na drugim miejscu zaraz za Fernando Alonso, choć początkowo nie miał w planie brać udziału w całej rywalizacji. Bolało go tylko na większych wybojach, ale według niego są bardziej w przodzie niż zakładał plan. Przez najbliższe dwa tygodnie będzie ćwiczył , żeby rozruszać stawy i być wpełni gotowym na testach w Sepang. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 16, 2011 kurde co za pozycja na desce... jakby mu wydech z jamachy w tylek wepchneli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Fajnie mieć u siebie takie same zegary jak Ducati z MotoGP . Tylko ze te z GP11 zaczynaja się od 6tys a kończą na 22 …. Szok. V4 rules Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 17, 2011 Jak przypuszczano ,Rossi zadział na sponsorów jak lep na muchy , tak wiec kolejni dołączają do jedynej słusznej marki :D . Po Dieslu oraz Acerze który opuścił Yamahę ;)(ta pewnie jest załamana gdyż to kolejny płatnik po Fiacie :? ) w zeszły czwartek Shell współpracujący z Ducati od 1999r przedłużył umowę do 2013r . Cała lista sponsorów znajduje sie tutaj : http://motogp2011.ducati.com/jsp/en/sponsor/index.jsp Kasper !! - ja ci tego nie wybaczę :lol: :lol: , siedzę po nocach i szukam potwierdzenia o FIACIE - jeżeli to faktycznie okaże się prawda , pozwól ze wypastuje ci buty ;) . A tymczasem , nie tylko ja się zastanawiam nad tym "głównym" :roll: . Z jeden strony mówi się że WROOM=Malboro , gdyż to właśnie firma Philipa Morrisa organizowała zawsze te imprezę wraz z Ducati, ale co roku przy okazji prezentacji pojazdów ,znak firmowy był już tam umieszczony - a tymczasem widzimy tam wielkie DUCATI :idea: :?: http://www.motonline.com/motogp/articol ... ice=318897 . Czy będzie to FIAT ? Na pewno większość Włochów marzy o "włoskim pakiecie" jak to miało miejsce w WSBK z Aprilią . Na WROOM 2011 Fiat dostarczył Pandy 4x4 , na których to ścigali się zawodnicy , oraz Fiaty 500 do testowania dla gości - co oznaczało by zainteresowanie sponsoringiem przez firmę. W piątek (14.01) odbyło się również głosowanie w fabrykach Fiata w Mirafiori i Marchionne (wyników nie znam ) , ponieważ taka decyzja musiałaby być zatwierdzona przez związki zawodowe firmy. Zapytano również internautów czy to Fiat będzie sponsorem głównym? : tak - odpowiedziało 24 % (383 głosy ) nie - 68 % (1075 głosów ) nie wiem - 8 % (129 głosów ) Głosowanie wciąż trwa i każdy zalogowany może się przyłączyć ;) http://www.motoblog.it/post/27784/fiat- ... ati-motogp ( poniżej tekstu ). Kolejna opcja może być również Generali - jak sugerują internauci , ze względu na największe logo ( na "garbie" zawodników ) :roll: Mam nadzieje , że nie przynudzam (ale sprawa mnie naprawdę intryguje ) i wszystko wkrótce będzie jasne - ja muszę spać ! :lol: pozdrawiam wszystkich i zapraszam do obstawiania swojego typu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 19, 2011 ZAPRASZAMY DO REKLAMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Z tego co pamietam to chyba Rafi miał ubezpieczonego ducata w Generali i nie wspomina ej ubezpieczalni najmilej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Nie ja, ja miałem w "żydowskim" Allianz :D A Generali podobno jest OK ale u nas motocykli chyba nie ubezpieczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 19, 2011 no to niepotrzebnie narobiłem zamieszania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Vittoriano Guareschi i Franco Battaini testowali w Jerez de la Frontera poprawione motocykle.Guareschi zaliczył 59 rund i testował nowe zawieszenie Öhlinsa i chassis a Battaini 66 i pracował nad elektroniką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 25, 2011 Są juz prowizoryczne listy startowe na sezon 2011 , Jorge zamienił swój dotychczasowy nr 99 na 1 - niech korzysta bo okazja może sie juz nie powtórzyc :twisted: a Yamaha nadal nie ma sponsora głównego ( bo wszystkich Ducati zwinęło ;) ) , no i - moze jestem monotematyczny ale muszę to powiedzieć - wyjaśniła się w końcu kwestia sponsora numero uno Haydena i Rossiego . Z powodu przepisów związanych z reklamowaniem wyrobów tytoniowych, oficjalnie firma Marlboro nie jest wymieniana jako sponsor tego teamu, chociaż w rzeczywistości nim jest . Więcej tutaj : http://motogp.motosp.pl/news/6525/prowi ... ezon-2011/ lub http://www.motogp.com/ Wkrótce testy na torze Sepang Malesia ( 1-3 lutego) a pierwszy wyścig - GP Kataru - 20 marca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 25, 2011 czyli sponsor głowny marlboro a co z FIATem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Styczeń 25, 2011 O mam pretekst by znowu zapalić Malboraska. A tak a propos "Malboro" to tylko nazwa produktu a firma to Philipmoris (czy jakoś tak) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 26, 2011 sponsor KuKluxKlanu :D pamietacie te zabawy z paczka marlboro gdzie po zaslonieciu polowy namisu bylo widac jedne stojące nogi a drugie wisielca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Styczeń 27, 2011 Ze względu na to, że jest zakaz testów motocykli GP poza oficjalnymi, przesiadł się Vale na 1198 i w środę jeździł na torze w Misano,żeby sprawdzić w jakiej jest formie przed pierwszymi w tym roku testami w Sepang. Rossi nie jest w najlepszej formie. Jest słaby i najmocniej odczuwa ból podczas hamowania. Pracował nad pozycją podczas jazdy, żeby jak najmniej obciążać bark. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Styczeń 27, 2011 Jeszcze parę fotek z Misano na 1198 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 27, 2011 Do twarzy mu w czerwonym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Styczeń 27, 2011 no to niepotrzebnie narobiłem zamieszania No właśnie. Mógłbyś przestać spamować w każdym wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 28, 2011 Ogółem na 1198 Superbike pokonałem dwadzieścia pięć okrążeń, a samą maszynę można nazwać „historyczną” dla Ducati – ten motocykl jest piękny i szybki. Podobało mi się to!” zakończył „The Doctor” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Jutro pierwsze tegoroczne testy w Sepang. Dowiemy się w jakiej formie jest Vale i na ile przebudowany motocykl jest konkurencyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 31, 2011 czy gdzies bedzie transmisja z testów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 31, 2011 czy gdzies bedzie transmisja z testów? Zapewne tylko motoGp.com za kase, pisałem juz o to do sportklubu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Styczeń 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2wNv695W_sY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Miło sie zrobiło, prawda Billy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach