jakitaki 1 Napisano Listopad 12, 2010 Oto moja była Suzi :D http://allegro.pl/tl-1000r-tl1000-r-tl1 ... 14841.html .Miał koleś zapędy na Ducata :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 12, 2010 smiszne moto D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Listopad 12, 2010 A to Ci kaczka :D A jak wrażenia ( silnikowe ) pomiędzy TLką a duką ? Bo o ile mi wiadomo ( TL krowa wielka ) to pier*olnięcie ma chyba mocniejsze ( papierowe z pewnością ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 13, 2010 Silniczek pracował całkiem przyjemnie i faktycznie miał niezłe odejście :D ale sterowność można by porównać do dużej żaglówki :lol: ,długo się uczyłem skręcać poza tym przedni hamulec porazka - ale bardzo miło ja wspominam . .....i koledzy nie ja jej to zrobiłem , w moich rękach była biało/niebieska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach