Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ducafil

Yamaha YZF-R6 2003r.

Polecane posty

witam , pozwoliłem sobie wkleić link z aukcją do sprzedaży mojej japonii. aukcja wystawiona po raz pierwszy, ale chyba nie ostatni. na pewno chcę ducati i na pewno monster.

http://moto.allegro.pl/yamaha-yzf-r6-20 ... 35363.html

polecam z czystym sumieniem.

nadal aktualne, choroba monsterlioza postępuje

witam , pozwoliłem sobie wkleić link z aukcją do sprzedaży mojej japonii. aukcja wystawiona po raz pierwszy, ale chyba nie ostatni. na pewno chcę ducati i na pewno monster.

http://allegro.pl/yamaha-yzf-r6-2003-do ... 30647.html

polecam z czystym sumieniem.

Tutaj nikt nie kupuje takiego badziewia :mrgreen:

żart ;)

jak nikt? na tor fajne rozwiazanie, a moto sliczne. Gdyby nie adam ktory sprzedał mi swoje 748 to latalbym wlasnie r6

dzięki, moto jest ok, ale ja od dawna myślę o ducati monster, ew. czymś "wolniejszym" na r6 jak odkręcisz to wszystko się za szybko dzieje-nie na moje nerwy ;)

ponieważ allegro mi usunęło aukcję z powodu podania w niej chęci zamiany, umieszcam tu także informację o mozliwości zamiany na monstera w przyzwoitym stanie ;) pozdrawiam, już na zimowo

dziś yamaha odjechała z mojego garażu do bielska-białej. temat niniejszym zamykam.

si senior :!: ale bez szału. na początek krasze i chyba gumy,potem się zobaczy, chociaż ta choroba nie rokuje dobrze dla portfela ;)

Gratulacje Janusz.

Trzymaj portfel mocno - kasa przy Monsterze szybko "paruje" ;)

no właśnie, s4 to nie przelewki. wiem już o tym. dlatego pierwsze crash-pady i może nowe opony. potem się zobaczy.....miało byś s2r, ale jakoś tak się trafiła zadbana sztuka Kamyk'a. po serwisie u theo&musieli, grzech było nie brać :D póki co w garażu wygląda pięknie i cieszy moje serce i duszę. a dziś będzie opijanie: zakup ducati, sprzedaż yamaha i...pępkowe. urodziło mi się 5!!!!! yorczków :D

5rozbójników.jpg

dzięki, dzięki. nasza nusia się postarała :D . liczyliśmy na 2pieski, ale duc s4 jest the best. otwieramy nowy rozdział. podobno kto kupi raz ducati, zostaje przy nim do końca. czas pokaże, przekonamy się ;) p.s. impra się udała, oblane: kupno,sprzedaż i pępkowe...... do zobaczenia gdzieś na trasie :D

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.