klekot999 29 Napisano Listopad 20, 2010 Dzisiaj przyszedł z USA Suzuki GSXR 1000 z 2003 roku w stanie "do roboty" , pęknięta szybka zegara, układ jezdny i rama OK, przednia lampa OK, brak akumulatora,nieregulowanego amortyzatora skrętu,siedzenia kierowcy, stelaż pod siedzeniem z 1 strony urwany, ale kompletny - do spawania ,brak końcówki wydechu,tylnych świateł niektórych elementów owiewek itp. Z tego jak go obejrzałem to najlepiej ubrać w torowe owiewki i podszkolić się na torze, zamiast tłuc Ducatka. Zdjęć niestety nie mam, w tym stanie w jakim jest cena ok. 7100 złotych, w stanie: odpalenie - motocykl 500 złotych droższy. Kontakt bezpośrednio do Ryśka: 0606814703, lub 86/2172684. Pozdr. J-999. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 21, 2010 Z tego jak go obejrzałem to najlepiej ubrać w torowe owiewki i podszkolić się na torze, zamiast tłuc Ducatka.. to raczej oferta dla tych co już sa podszkoleni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 21, 2010 Możliwe, że tak, możliwe że do podszkolenia nauki jazdy na kole ( obojętnie którym, może być na kole zębatym...) Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Listopad 22, 2010 Janek, ale taka stunt jazda może się niechcący skończyć na zębach :mrgreen: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach