Gorzko 10 Napisano Grudzień 28, 2010 Mam na sprzedaż plecak ducati czerwony sztywny, stan idealny, jak nowy. Dodatkowo dorobione paski mocujace w klatce (z innego plecaka). Cena: 120zł + wysyłka Wiem cena jest wysoka, ale tylko go cenie, kto ma to wie że jest tego warty :) Powód sprzedaży, dostałem w prezencie drugi sztywny plecak na moto i bede w nim śmigał w nowym sezonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 4, 2011 Spada cena do 100zł + wysyłka i to jest cena ostateczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 12, 2011 Nowe fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 12, 2011 Zarezerwowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PNR03 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Wszystko tak jak powinno być- a plecak na prawdę wart swojej ceny :) Już widzę uśmiech mojej dziewczyny :D - paskudka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 24, 2011 SPRZEDANY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Styczeń 29, 2011 Witaj w rodzinie DUCATI gear :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach