Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ducafil

czy znacie te maszyny?

Polecane posty

co dnia sprawdzam oferty ducati na allegro, chociaż mam upatrzonego monstera i na 99,9% po sprzedaży R6-o ile do tego dojdzie- jadę go oglądać, to jednak ciekawią mnie 2 oferty,które dość długo już wiszą czarny i czerwony 749. zna ktoś, może to klubowe?

http://allegro.pl/ducati-749-testastret ... 89731.html

http://allegro.pl/idealne-ducati-749-nr ... 16359.html

powiem szczerze - jak cos jest tak błyszczące, w dobrej cenie i długo wisi na alledrogo to zazwyczaj nie jest to warte uwagi, ale nie jest to tez regułą

witaj. Tego z Chojnic mogę podjechać i go sprawdzić. Daj znać na ile jesteś zainteresowany. Pisz na pv. Pozdro zulus

Gość   
Gość

czarna sztuka jest naprawde zacna ;) kolego to nie japonia ktora schodzi jak swieze buleczki ;) tu trzeba pasjonata ;]

no czarny jest odjechany, fakt, mocno doinwestowany. mogę mu nawet wybaczyć ten z..ny/ tu polecą gromy :?: :?: / wygląd czaszy. ale imho czarny mniej się rzuca w oczy niz czerwony. pewnie gdybym sie przejechał to by mi to juz kompletnie nie przeszkadzało. no i ten design to juz "odjechana" klasyka. moto na lata dla pasjonata. moje rozważania sa czysto teoretyczne, jak napisałem tylko sie przymierzam i rozważam. MONSTER jest na pole position :D czas pokaże. dzięki za wstepne opinie i chęć pomocy- o to mi chodzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.