pepi 0 Napisano Maj 9, 2012 Witam Nie wiem czy to do końca ten temat ale przeczytałem większość postów i jakoś tu zatrzymałem sie na dłużej A wiec jestem dosyć świeżym motocyklista jeżdżę od roku obecnie mam suzuki gs500 To mój pierwszy motocykl i mocowo mi pasuje. Ale jak zobaczyłem monstera to dla mnie inny motor nie istnieje :D Oglądałem kilka sztuj – przejechałem się i mam pytanie Jestem niski mam 169 – i oglądałem 620 – sięgam polowa stopy (tak samo jak suzuki) Czy można obniżyć o jakies 5cm siedzenie ? Odladalem ten amortyzator ale nie bardzo wiem czy jest taka możliwość 2 pytanie czy wysokości w monsterach 600 700 i 900 sa takie same ? Czy brac na gaźniku czy na wtrysku? Jezdze głównie sam i po mieście (czasem jakaś mala trasa poza miasto) Szukam jakieś sztuki do 10 000 ale mogę lekko naciągnąć budżet jeśli będzie motocykl tego wart Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Maj 20, 2012 Witam Nie wiem czy to do końca ten temat ale przeczytałem większość postów i jakoś tu zatrzymałem sie na dłużej A wiec jestem dosyć świeżym motocyklista jeżdżę od roku obecnie mam suzuki gs500 To mój pierwszy motocykl i mocowo mi pasuje. Ale jak zobaczyłem monstera to dla mnie inny motor nie istnieje :D Oglądałem kilka sztuj – przejechałem się i mam pytanie Jestem niski mam 169 – i oglądałem 620 – sięgam polowa stopy (tak samo jak suzuki) Czy można obniżyć o jakies 5cm siedzenie ? Odladalem ten amortyzator ale nie bardzo wiem czy jest taka możliwość 2 pytanie czy wysokości w monsterach 600 700 i 900 sa takie same ? Czy brac na gaźniku czy na wtrysku? Jezdze głównie sam i po mieście (czasem jakaś mala trasa poza miasto) Szukam jakieś sztuki do 10 000 ale mogę lekko naciągnąć budżet jeśli będzie motocykl tego wart Pozdrawiam Wypowiem się co do siedzeń: mam 156 i na wszystkie stare monstery od 600 do S4R wsiadałam bez problemu z palcami dotykającymi podłogi, więc z moich doświadczeń one wszystkie są zbliżone (inaczej niż w 696/796/1100, gdzie im większa pojemność tym wyższy motocykl). Co do obniżenia kanapy: cena za wybebeszenie siedzenia i obszycie nowym materiałem to koszt ok. 200 zł i jest mnóstwo firm, które sie tym zajmują, poza tym wydaje mi się, że nie będziesz tego potrzebował bo monster jest lżejszy od GS500 i ma niżej środek ciężkości i pewniej się go trzyma. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 20, 2012 nowa technologia jakaś , bez łańcucha :shock: Bo mniej pali :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach