Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Truten

Kurtka Ducati

Polecane posty

Jutro mam ją mierzyć ;)

Myślę, że do mojego Potwora podpasuje...

No nic, nie pozostaje mi nic innego jak poszukać jakiejś innej ;)

Pochwal się jak kupisz

Kupiona - pasuje :mrgreen:

Truteń - Wielkie dzięki za Fair Play :clap: :thumbup:

gratulacje bialy114. będzie Ci pasowała do RedBeast :D klasyka to klasyka. tez polowałem, tylko pierwasza aukcja nie osiągnęła minimalnej. a ja też w ciemno nie chciałem kupować. ważne,że ducati będzie na ducati ;)

Kurtka, jak kurtka :roll:

Nie mam porównania, bo to pierwsza "skóra na moto" (bo i moto pierwsze :lol: )

Odczucia subiektywne:

Skóra gruba, trochę sztywna, no i - jak to "używka" - przybrudzona.

Wykonanie chyba bez zarzutu - Daniese :clap:

Twarde ochraniacze na barki i łokcie. :thumbup:

Już szperałem w sieci za domowymi sposobami konserwacji i czyszczenia (trochę prób przeprowadziłem), ale chyba skończy się na wizycie "u specjalisty" ;)

Mam też ochotę na przeróbki w celu możliwości zamontowania ochraniacza pleców (wszycie kieszeni w podszewkę).

Klasyka mi chyba bardziej pasuje niż kombi "wyścigowe" - w moim przypadku maszyna przewyższa właściciela zdolnościami 1000 - krotnie ;) :lol: :lol:

Mierzenie uważam za obowiązkowe, tym bardziej, że ja nie jestem "proporcjonalny" :mrgreen: i były obawy, że się nie dopnę. Ale, na szczęście, okazało się, że wszystko SI !

Pozdrawiam Miłosza (sprzedawcę) - bo wiem, że tu zagląda. :D

Do zobaczenia w maju ;)

co do czyszczenia, polecam wilgotne chusteczki dla niemowląt-super czyszczą brud, ewentualnie woda z szarym mydłem. a potem jakiś dobry wosk do nabłyszczania i konserwacji skóry. u mnie działa. powodzenia :)

@Biały - skoro ma byc na meetingu to zakladam ze posiada ducata, albo kocha ducati

skoro tak to było go wciągnąć do klubu celem ujawnienia się :D

@ducafil - wszystko ok w przypadku błyszczącej skóry - ja mam matoweą, więc lepiej woskiem nie nabłyszczać

@Biały - skoro ma byc na meetingu to zakladam ze posiada ducata, albo kocha ducati

skoro tak to było go wciągnąć do klubu celem ujawnienia się :D

Ma - i to 748 - jak Ty :lol: :mrgreen: i mówił, że w zeszłym roku pokazał się na zakończeniu sezonu (ognisko wspominał , czy "ogień" ;) już sam nie pamiętam)

I wcale nie musiałem wciągać - Kuzyn bywa, czyta i jak będzie miał ochotę to coś napisze. - NIC NA SIŁE :lol:

Na razie przetestowałem mleko i skórkę cytryny. Żeby nie było - kurtka nie jest jakoś tragicznie brudna, tylko po prostu używana (ma taki jakby wżarty brud na zgięciach na rękawach)

Później wrzucę foty.

Edit:

Popołudnie spędzone na "pieszczotach" ;)

Użyłem "cudownej" ściereczki Raypath i szarego mydła. Następnie, po ujrzeniu wściekłej czerwieni Ducati, całość zapuszczona niebieskim kremem Nivea ;)

Efekt - dla mnie do przyjęcia, ale wiecie, że ja to "rękodzieło i druciarstwo" lubię :lol:

Nówka to to nie jest, ale wyglądać moim zdaniem zaczęła poważnie. :mrgreen:

100_0301.JPG

100_0302.JPG

Foty nie oddają dokładnie koloru :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.