Truten 0 Napisano Luty 18, 2011 http://moto.allegro.pl/kurtka-dainese-d ... 57324.html Fajnie by się prezentowała na Paso. Warta tej kasy? Tylko trochę krój ma taki dziwny - identyczny jak moja dawna kurtała marki "Louis" i to mnie trochę zastanawia :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 18, 2011 Jutro mam ją mierzyć ;) Myślę, że do mojego Potwora podpasuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Luty 18, 2011 Jutro mam ją mierzyć ;)Myślę, że do mojego Potwora podpasuje... No nic, nie pozostaje mi nic innego jak poszukać jakiejś innej ;) Pochwal się jak kupisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 18, 2011 Spoko :mrgreen: Jeśli nie będzie na mnie pasować - od razu powiadomię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 19, 2011 Kupiona - pasuje :mrgreen: Truteń - Wielkie dzięki za Fair Play :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 19, 2011 gratulacje bialy114. będzie Ci pasowała do RedBeast :D klasyka to klasyka. tez polowałem, tylko pierwasza aukcja nie osiągnęła minimalnej. a ja też w ciemno nie chciałem kupować. ważne,że ducati będzie na ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Luty 19, 2011 Spoko, w końcu jesteśmy wielką desmorodziną no nie? ;) Jak wrażenia? Solidnie wykonana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 19, 2011 Kurtka, jak kurtka :roll: Nie mam porównania, bo to pierwsza "skóra na moto" (bo i moto pierwsze :lol: ) Odczucia subiektywne: Skóra gruba, trochę sztywna, no i - jak to "używka" - przybrudzona. Wykonanie chyba bez zarzutu - Daniese :clap: Twarde ochraniacze na barki i łokcie. :thumbup: Już szperałem w sieci za domowymi sposobami konserwacji i czyszczenia (trochę prób przeprowadziłem), ale chyba skończy się na wizycie "u specjalisty" ;) Mam też ochotę na przeróbki w celu możliwości zamontowania ochraniacza pleców (wszycie kieszeni w podszewkę). Klasyka mi chyba bardziej pasuje niż kombi "wyścigowe" - w moim przypadku maszyna przewyższa właściciela zdolnościami 1000 - krotnie ;) :lol: :lol: Mierzenie uważam za obowiązkowe, tym bardziej, że ja nie jestem "proporcjonalny" :mrgreen: i były obawy, że się nie dopnę. Ale, na szczęście, okazało się, że wszystko SI ! Pozdrawiam Miłosza (sprzedawcę) - bo wiem, że tu zagląda. :D Do zobaczenia w maju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 19, 2011 co do czyszczenia, polecam wilgotne chusteczki dla niemowląt-super czyszczą brud, ewentualnie woda z szarym mydłem. a potem jakiś dobry wosk do nabłyszczania i konserwacji skóry. u mnie działa. powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 20, 2011 @Biały - skoro ma byc na meetingu to zakladam ze posiada ducata, albo kocha ducati skoro tak to było go wciągnąć do klubu celem ujawnienia się :D @ducafil - wszystko ok w przypadku błyszczącej skóry - ja mam matoweą, więc lepiej woskiem nie nabłyszczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 20, 2011 @Biały - skoro ma byc na meetingu to zakladam ze posiada ducata, albo kocha ducatiskoro tak to było go wciągnąć do klubu celem ujawnienia się :D Ma - i to 748 - jak Ty :lol: :mrgreen: i mówił, że w zeszłym roku pokazał się na zakończeniu sezonu (ognisko wspominał , czy "ogień" ;) już sam nie pamiętam) I wcale nie musiałem wciągać - Kuzyn bywa, czyta i jak będzie miał ochotę to coś napisze. - NIC NA SIŁE :lol: Na razie przetestowałem mleko i skórkę cytryny. Żeby nie było - kurtka nie jest jakoś tragicznie brudna, tylko po prostu używana (ma taki jakby wżarty brud na zgięciach na rękawach) Później wrzucę foty. Edit: Popołudnie spędzone na "pieszczotach" ;) Użyłem "cudownej" ściereczki Raypath i szarego mydła. Następnie, po ujrzeniu wściekłej czerwieni Ducati, całość zapuszczona niebieskim kremem Nivea ;) Efekt - dla mnie do przyjęcia, ale wiecie, że ja to "rękodzieło i druciarstwo" lubię :lol: Nówka to to nie jest, ale wyglądać moim zdaniem zaczęła poważnie. :mrgreen: Foty nie oddają dokładnie koloru :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach