dimitrus 0 Napisano Luty 20, 2011 Jak w temacie. Chcę uniknąć "6" z przodu, czyli wszystko powyżej. Jestem otwarty na rozsądne propozycje, interesuje mnie zadbany sprzęt, bez spinania się na konkretny rocznik, przebieg czy pojemność - byle z umiarem. "Lekkie parkingówki" po których znosi, "prostowane ramy które nie przeszkadzają w jeździe", "customowe spawy" itd. mnie nie interesują. Cała reszta do zdrowego zastanowienia się. Budżet ok. 14 000 (niestety) złotych. Jeżeli sprzedajecie coś w ten desen - dajcie znać. Z góry many thanks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimitrus 0 Napisano Luty 25, 2011 Temat nieaktualny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 26, 2011 Cos kupione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimitrus 0 Napisano Luty 26, 2011 Jeszcze nie sfinalizowane, ale sprawa w toku. Nie omieszkam podzielić się na forum efektami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach