Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gorzko

Monster 620 z Bielska Białej

Polecane posty

Przymierzałem się do niego jesienią i wtedy był wystawiony za 10500 zł. Napisz na desmosilesi tam większe prawdopodobienstwo jest ze ktos go zna lub bedzie mogl obejrzeć.

rozumiem że ty nie ogladałeś? Czemu jednak zrezygnowałeś z niego?

Faktycznie dorby pomysł z desmosilensia poszukam tam kogoś z okolicy bielska :)

podjade zobacze idam ci znać

przejdzam tamtendy kilka razy dziennie wiec niema kłopotu

podjade zobacze idam ci znać

przejdzam tamtendy kilka razy dziennie wiec niema kłopotu

Dzieki :)

Dziś byliśmy zobaczyc dukata, krótko powiem TRAGEDIA.

Motocykl miał dzwona przodem i jest to zrobione na sztuke, kierownica zamontowana krzywo, lampa wgniecenie wielkości dłoni, lużno latajace zegary, spawy na mocowaniach zegarów i owiewki, zjechane śruby górne od amorów przednich, tylny ogon pekniety, hamulce z przodu z ozanczeniami jak były by zakładane niedawno (używane), kłopoty przy odpalaniu, silnik chodził tragedia, były bardzo odczuwalne wibracje na paskach rozrzadu. Nawet nie chciałem nim się przejechać, motocykl SZROT.

kurde pośpieszyłes sie bo ja tez dzisiaj byłem

do tego co piszesz dodam jeszcze brak hamulca z tyłu. połowa instalacji elektrycznej trzyma sie na taśmie izolacyjnej, nie wiem jak wam sie udało odpalic bo ja 15 minut kombinowałem z immobilajzerem, ale wkoncu ruszył. bak i rama były kiedys malowane, zaklejona taśmą naklejka znamionowa pod siedzeniem, opony niby nówki ale z 2007, i duzo znaków na akzdej czesci ze moto lezało i to pewnei nie raz. a juz najbardziej podobały mi sie podnózki, tak jakby ktos chciał go zrobić na retro wsk czy cus takiego

DSC_0100.jpg

No niestety szkoda że pojechaliśmy :( ale nic doświadczenie na przyszłość :)

Odpalić się udało po jakiś 5 minutach, wydawało mi się że też kluczyki były coś nie tak do tego monstera, jest to rocznik podobno 2003 - chodź nie wiem czy to prawda bo już dokumentów nie przegladałem, na wtrysku w końcu 620 i.e. - ja w 620 i.e. miałem zupełnie inne kluczyki (czarny i czerwony + karta kodowa), ten sprzedawca miał takie jak do gaźnikowych wersji (płaski czarny) - podejrzewam że może tu było też coś kombinowane i dlatego kłopoty z odpaleniem.

Telefoniczne oczywiście igiełka i nie ma się do czego przyczepić.

Kumpel się troche zdenerwował w końcu mieliśmy przyczepke i paliwko do tego doszło i niestety skusił się w innym miejscu na japońca (była to opcja rezerwowa jak by ducat był lipa) suzuki sv650.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.