Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ducafil

carbonowe osłony sprzęgła z ebay

Polecane posty

zdajesz sobie oczywiscie sprawę, że najlżejsza parkongówka czy delikatny ślizg i nic nie chroni sprzegła w Twoim S4? miałem carbon - mam metal. naprawa sprzegla za drogo wychodzi

http://cgi.ebay.pl/Carbon-Kupplungsdeckel-Ducati-888-900-1000-1100-1098-s-/320611813230?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item4aa5f4076e#ht_1980wt_1139

znalazłem nudząc się takie "cuś". mają jeszcze inne wzory-w/g mnie tanio. może jakieś grupowe zamówienie-koszty wysyłki by się zmniejszyły. może ktoś ma konto na ebay'u i się tym zajmie?

Wysyłka do polski tylk0 9,99 EUR to chyba nie jest drogo i kolejne sztuki już za darmo wiec tu raczej niższej przesyłki nie wynegocjujesz.

zdajesz sobie oczywiscie sprawę, że najlżejsza parkongówka czy delikatny ślizg i nic nie chroni sprzegła w Twoim S4? miałem carbon - mam metal. naprawa sprzegla za drogo wychodzi

kurcze, to ja po to kupiłem crashpady :?: musze sprawdzić,czy one nie ochronia sprzęgła. po prostu mi się podoba w carbonie. wiem,że delikatne itp. ale by mi pasowało. ta,którą mam obeznie jest ok, grube solidne alu, ael chciałbym coś w czarnej ew.złotej anodzie lub carbon. niestety na moje zapytania u firm "koloryzujących" aluminium nie dostałem odpowiedzi. a ta osłonka po prostu jest niedroga.

kurcze, to ja po to kupiłem crashpady :?: musze sprawdzić,czy one nie ochronia sprzęgła. po prostu mi się podoba w carbonie. wiem,że delikatne itp. ale by mi pasowało. ta,którą mam obeznie jest ok, grube solidne alu, ael chciałbym coś w czarnej ew.złotej anodzie lub carbon. niestety na moje zapytania u firm "koloryzujących" aluminium nie dostałem odpowiedzi. a ta osłonka po prostu jest niedroga.

Ewentualnie możesz pokryć swoja osłone obecna hydrografika, koszt mniejszy niż zakup tej osłony a kolorystyka zróżnicowana.

dzieki za podpowiedź z tą hydrografiką, widziałem kiedyś w tvn turbo. wysłałem zapytanie o koszt.

dzieki za podpowiedź z tą hydrografiką, widziałem kiedyś w tvn turbo. wysłałem zapytanie o koszt.

W wawie tego typu wielkości cześć w hydrografice carbon ok 80-100zł.

no to rzuć jakiś namiar sprawdzonej firmy :)

nie mam żadnej sprawdzonej niestety bo jeszcze nic nie robiłem, jedynie efekt widziałem na samochodzi i wyglada to ładnie, wiec najlepiej wybierz dogodna dla siebie lokalizacje bo ceny raczej sa zbliżone.

Jak masz dobre crash-e to ta osłonka spokojnie wystarczy. Ja ma R&G i jeżdżę bez osłony sprzęgła. Kilka szlifów nie wykazało potrzeby montażu. Wiadomo jak ktoś ma pecha to i najlepsza osłona nie pomoże i niech lepiej w ogóle na moto nie wsiada....

no ja mam R&G również. zakupiłem za namową theodora ;) dzięki, są naprawdę solidne. co do hydrografiki-znalazłem w okolicy za 70zł. musze to przemyśleć, bo ebay-owa też fajowa. :D

ducafil tą osłonę która jest na twoim linku jest ok ma przy otworach mocujących alu wstawki więc nic nie pęknie . Ja na ebayu działam od 2005r jak chcesz to pomogę w zakupie. Proszę tylko nie hydrografika , to już lepiej zostaw serię , jak można zakłądac do ducati cos co udaje carbon :)

dzięki za propozycję zakuu, jeszcze się zastanawiam. hydro "podobno" jest ok,ale wątek zacząłem od carbonu-myślę,że się w końcu zdecyduję, myśłałem, że kupując grupowo uzyskamy jeszcze jakiś rabat-gość ma inne el.z carbon'u do ducati. gdyby coś ja jestem na 99% pewny.można się dopisywać gdyby coś.czekam tylko na kolejny przypływ "gotowizny" :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.