Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lokashj

Monster 600 z allegro

Polecane posty

Pewnie wielu z was widzialo juz te ogloszenie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1473907828 W zwiazku z tym mam pytanie czy moze ktos powiedziec cos wiecej o tym motocyklu? Moze ktos go widzial? Moze ktos ma blisko i chcialby podjechac i go zobaczyc ? :) Zbliza sie sezon, a ja postanowilem kupic swoj pierwszy motocykl i wlasnie na monstera 600 padla moj wybor bo motocykl jest piekny ! :) Ale niestety zalezy mi tez na relatywnie malej kwocie zakupu, poniewaz jako student nie moge sobie pozwolic na wielkie wydatki :) Tak wiec ten egzemplarz wpisywalby sie idealnie w moje potrzeby :) Licze na wasza pomoc. Jesli nie ten to inny, ale mam nadzieje, ze pomozecie mi kupic jakiegos fajnego potworka :)

Gdyby nie to, ze mam kawalek drogi ... :) No i z mechanikiem obeznanym w ducati tez bylby niestety problem.

Ale oni chyba w ramach swiadczonych przez siebie uslug nie jezdza z potencjalnym nabywca w celu oceny stanu technicznego motocykla? Popraw mnie jesli sie myle :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.