bialy114 1 Napisano Marzec 8, 2011 Jak w temacie: DucatiGear w rozmiarze XL (fuc.k!) Kupiłem za psie pieniądze na Alle...alle ... przeliczyłem się ze swoimi gabarytami i jest na mnie za duża (fuc.k! again !) Oddam za tę samą kwotę: 25 zyla + 15 na przesyłkę. Razem; 40pln-ów Dotarła do mnie wyprana i pachnąca. Jest naprawdę w rewelacyjnym stanie. Tutaj linka do wygranej przeze mnie aukcji: http://allegro.pl/ducati-xl-100-orginal-i1477149740.html P.S. To "zmechacenie" wewnątrz przy szyi zlikwidowane ;) P.S. 2 - jeśli ktoś posiada identyczną o jeden rozmiar mniejszą - chętnie zamienię ;) Chętni - PW, mail lub kom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Marzec 8, 2011 szybki szpil z tą kurtką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 8, 2011 szybki szpil z tą kurtką :P Sorry, ale nie łapię :oops: Że aukcje wygrałem 02.08 a już dziś sprzedaję ?? Proste: dziś odebrałem paczkę, przymierzyłem i się wkur***, że jestem za mały (albo kurtka za duża ;) ) Myślałem, że jak normalnie noszę "L" to się może wpasuję - za tę cenę aż żal było nie wziąć. Na mnie nie pasuje, to daję cynk "swoim" :roll: Ot i cała sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Marzec 9, 2011 A jakie są wymiary obecnego właściciela? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2011 Wymiary: Kurtki - podane w linku do zakończonej aukcji :lol: Mogę ją dokładnie pomierzyć :roll: Obecnego właściciela, czyli moje: 176/110/86 (wzrost/klatka/pas) i 86kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 15, 2011 Podbijam. Kurtka czeka. Nie ma chętnych ? Czyżby za drogo ? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Marzec 16, 2011 biały to ja zamotałem, bo nie do końca doczytałem opis. Myslałem, ze ta aukcja jest wystawiona przez Ciebie i już ktoś kupił za 25 zł ... a to Ty jesteś tam kupcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 16, 2011 biały to ja zamotałem, bo nie do końca doczytałem opis. Myslałem, ze ta aukcja jest wystawiona przez Ciebie i już ktoś kupił za 25 zł ... a to Ty jesteś tam kupcem No problem :D Link do aukcji dodałem w celu "wiarygodności" - to jak wygrałem tę aukcję, ale kurtka okazała się na mnie za duża :cry: Jest w dalszym ciągu do kupienia za 40 zł z wliczoną przesyłką. Czekam na chętnego (chętną - lecz musi być "duża" ;) :lol: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 20, 2011 Wiosnę już widać :mrgreen: A kurteczka czeka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach