ducafil 10 Napisano Marzec 13, 2011 witam. jako,że niedawno zorientowałem się,że mam niestety nieoryginalną prawą stopkę kierowcy poszukuję takowej w stanie poprawnym i ze sprężynką powrotną. oczywiście w przyzwoitej, a najlepiej okazyjnej cenie. jeśli ktoś taką dysponuję, chętnie przytulimy. jutro wstawię dokładną fotkę. stopka jest z gumą u góry-może pasuje od jakiegoś innego modelu. posiadaczy proszę o kontakt pw. pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 1, 2011 jutro trwało 3 miesiące. ale fotki już są ;) chodzi oczywiście nie o prawą a LEWĄ STOPKĘ KIEROWCY taką jak na foto tylko z przeciwnej strony i ze sprężynką. chętnie odkupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 3, 2011 temat do zamknięcia- już zakupiłem. dzięki pomocy Marka z Azmot udało się dorwać to czego mi było trzeba-wielkie dzięki ;) teraz dusia ma dwie nówki stopki nie smigane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach