fotozen 0 Napisano Marzec 29, 2011 Witam, Kupię gumę lewara zmiany biegów do SS 2001. RUBBER, nr kat. 76410112A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Marzec 30, 2011 Witam, Kupię gumę lewara zmiany biegów do SS 2001. RUBBER, nr kat. 76410112A A patrzyłeś w salonach motocyklowych na inne gumy? Ja ostatnio byłam w naszym wilmacie i można dobrać podobną, mają tego sporo. Jak będę kupować ( bo moja ledwo się trzyma) wziąć też dla Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotozen 0 Napisano Marzec 30, 2011 Witam, Kupię gumę lewara zmiany biegów do SS 2001. RUBBER, nr kat. 76410112A A patrzyłeś w salonach motocyklowych na inne gumy? Ja ostatnio byłam w naszym wilmacie i można dobrać podobną, mają tego sporo. Jak będę kupować ( bo moja ledwo się trzyma) wziąć też dla Ciebie? Nie patrzyłem. Niby zamówiłem w necie ale zmieniają importera i już tak czekam kilka miesięcy. Kinga - jak tylko możesz to poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach