Benon 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Podczas rozkręcania bocznej owiewki moim 748 zgubiłem tę małą aluminiową śrubkę łączącą połówki boczku :( W zasadzie potrzebuję jedną sztukę, ale jak trzeba to wziął bym komplet na jedną stronę. Ma ktoś namiar na takie ustrojstwo ? Help ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Hehe. Ile jest warta taka srubka dla Benona?? (Pytanie z serii dywagacja Krencik&Theodor) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 7, 2011 Srubka czy szybkozlaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 podejrzewam że chodzi o te małe śrubki co to łączą połówki owiewki - jesli tak, to mogę wykręcić ze swoich bo i tak leżą a będę zakładał inne, A warte jest to dla mnie tyle co "dziękuję", ale patrząc po całej akcji z cinek i maniaxami to zaznaczam, że srubka jest uzywana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 lkrencik z nieba mi spadłeś, poszło PW :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiety 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 krencik a czy przypadkiem nie chcesz pozbyc sie prawego boku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Nie rozbierajmy mu duca, do ostatniej śrubki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 moj prawy jak i lewy bok nadaje sie do łatania tylko i wyłącznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiety 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 no szkoda bo poszukuje prawego,i lipa ,chyba od roku na allegro nie pojawila sie zadna owiewka . :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 poszukaj na ebayu a nie allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiety 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 wiem na ebayu jest pelen wybór ale nie posiadam konta :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benon 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 spiety, są boczki. no chyba, że chcesz w igle pod kolor, jak nie to : http://moto.allegro.pl/ducati-748-plast ... 39174.html http://moto.allegro.pl/ducati-748-owiew ... 88208.html http://moto.allegro.pl/ducati-748-bok-p ... 78687.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 wiem na ebayu jest pelen wybór ale nie posiadam konta :cry: znajdz aukcję, podeslij linka, podeslesz kasę i Ci kupię - paczka przyjdzie do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiety 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 no widzialem te z allegro ale to straszne kasztany :D do malowania,ja chce kupic i zalozyc a nie jeszcze sie z nimi bawic. krencik dzieki z gory jak cos namieze to odezwe sie do Ciebie pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach