jakitaki 1 Napisano Maj 11, 2011 Obrzydlistwo :mrgreen: dawaj z czachą jak naprendzej ;) . Zrób zblizenie tej lampy - moze ktoś co poradzi :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 12, 2011 tak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 12, 2011 Hi, a moze cos takiego http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT :geek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 12, 2011 tylko że wszystkie te aukcje kończą się powyżej 600zł. Jeszcze nie wiem co zrobię ale do Żerkowa chcę jechac moto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 12, 2011 Widzę że nie ja jeden na ostatnią chwilę składam maszynę 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 13, 2011 i wielu jeszcze rzeczy nie zdążę zrobić (czas+$$$$) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 14, 2011 Na Żerków nie dam rady więcej zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 15, 2011 bardzo mi sie podoba - kupa dobrej roboty wykonana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Maj 15, 2011 Zaje....y ;) mega wygląda.... mam nadzieje ,że go zobacze na żywo, kiedyś... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Maj 15, 2011 więcej fotek prosimy :D zaje.....fajne niebieskie motywy na owiewkach, super pasują do rurek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 15, 2011 Jakbyś puścił wydechy na podobę 888 Sps to przypomninałoby 996 Factory ( wahacz klasyczny zamiast monowahacza) którą testował Foggy... znajdź gdzieś w necie zdjęcie może Ci się spodoba? Podziwiam zapał :clap: ... Gratulacje. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 15, 2011 Dzięki, ale na razie przerwa. Trzeba jezdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 15, 2011 Już przyjrzałem się dokładniej... Ta 996 z wahaczem 888 ma wydechy biegnące równolegle do tylnego zadupka, z mniej więcej 20 cm luzem od wspomnianego... Niestety, żeby ładnie wydech wyprowadzić, musiałbyś skrócić mocowanie podnóżków kierowcy - Twoje są 2 razy dłuższe od tych Foggarty-ego na mym zdjęciu. Oczywiście wszystko to subiektywne spojrzebnie na całość i nie każdemu się podoba... Szerokości...sezon trwa na 102 :-))). Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 19, 2011 ostatnie foty, niebieski i biały przód to folia, ale muszę to najpierw widziec czy tak to chcę pomalowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Maj 19, 2011 druga strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 19, 2011 kurna będzie zonk z Teo :) chodzi o rury CO i CW:) kolor:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Maj 19, 2011 dobry napierd...cz tzn. fighter podoba mi się dobrze wyglada całość pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach