KingRider 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Najlepiej czerwoną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 9, 2011 napisz do 2wheels, wiem ze ma czerwone i nie potrzebuje a do Torunia na pierniki moznaby sie z przyjemnoscia przejechac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 KingRider podaj adres to Ci wyślę , mam nówki leżą w garażu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 to moze i mnie wysles? :-0))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 to byłby szczyt lenistwa skoro jesteś z Poznania, możesz podjechac :) Kto pierwszy ten lepszy mam tylko jeden komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 9, 2011 Ooo - to ja mam najbliżej :lol: :lol: :lol: Przyjąłbym, nie powiem, ale Kinga była nr 1 Fair Play ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 O fajnie, jeszcze ze słusznym starym logo. A ma ktoś fotki jak to wygląda na żywca i czy kolor jest czerwony-czerwony czy czerwono różowy? Bo jeśli jest jakiś wyblakły to niebardzewicz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 10, 2011 czerwiec przyznaj sie po dobroci czy to nie Ty na rozpoczeciu sezonu nie przyznawales sie do zgromadzonej w jednym miejscu wloskiej rodziny :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 I jak tam deal ?? Kupione ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 I jak tam deal ??Kupione ?? Wysłane , jak nie będą pasowały to zostaną przesłane do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 13, 2011 Miodzio - czekam wieści od Kingi ;) A z Tobą - 2wheels - policzę - yyyy ROZliczę się na "naszym podwórku" ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Jeszcze nie dotarły, ale czuje, że już niedługo będą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Jeszcze nie dotarły, ale czuje, że już niedługo będą:) sorki , tak to jest jak prosi się rodzinę o pomoc i zapomina wysłac . Sam je wysłałem wiec po weekendzie powinny dotrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 14, 2011 Jeszcze nie dotarły, ale czuje, że już niedługo będą:) sorki , tak to jest jak prosi się rodzinę o pomoc i zapomina wysłac . Sam je wysłałem wiec po weekendzie powinny dotrzec ....a jak proponowałem żeby sie do T. przelecieć to nie.... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 Jeszcze nie dotarły, ale czuje, że już niedługo będą:) sorki , tak to jest jak prosi się rodzinę o pomoc i zapomina wysłac . Sam je wysłałem wiec po weekendzie powinny dotrzec ....a jak proponowałem żeby sie do T. przelecieć to nie.... :P Zapraszam! U nas ducatów ze świeczką trza szukać ;-) Można by ożywić miasto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 15, 2011 2wheels wspominałeś cos o ładnym weekendzie? może T. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 Byłem na rozpoczęciu ale oprócz Gladysa na 1198 nikogo nie widziałem. Z nim też pojechałem. Jeśli kogo nie widziałem to sorka, ale jak widziałeś że jedzie ktoś na turkocie trza było machać! :-) to co z tymi frotkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 23, 2011 Byłem na rozpoczęciu ale oprócz Gladysa na 1198 nikogo nie widziałem. A nie podchodził do Was 40-letni "blondyn" w kurtce Ducati ze słowami: "O - swoich tu widzę" ?? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 Byłem na rozpoczęciu ale oprócz Gladysa na 1198 nikogo nie widziałem. Z nim też pojechałem. Jeśli kogo nie widziałem to sorka, ale jak widziałeś że jedzie ktoś na turkocie trza było machać! :-)to co z tymi frotkami? frotki się wysłały ale KingRider milczy czy pasują czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 Podobno już są, ale dopiero jutro jadę do rodziców na święta, więc zobaczymy co dalej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 a to sorka. 35 letni brunet chyba byl lekko zakrecony! sorka. jak cos to dawaj. dzis jest moto sroda moze jakas rundka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 27, 2011 Sorry - nie dysponuję ani sprzętem, ani umiejętnościami, :oops: żeby dotrzymać Ci tempa ;) Wiem po samochodzie, jak się jeździ z "kulą u nogi" :? - ale dzięki za propozycję. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 Plis jak chcecie się umawiać, załóżcie temat w odpowiednim dziale, oka? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 28, 2011 Sorry - z moje strony już się to nie powtórzy :oops: Ale czekamy też na wieści, czy frotki pasują ? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Sorry - z moje strony już się to nie powtórzy :oops: Ale czekamy też na wieści, czy frotki pasują ? :roll: Spryciarz :mrgreen: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach