Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jacaszef

Oponki 120/60/17 160/60/17

Polecane posty

Gdyby ktoś jakimś cudem posiadał nadające się do jazdy używki tudzież miał dostęp do nówek po taniości to chętnie skorzystam. W tej chwili mam dziadowskie Avony, w dodatku na tylnym kole mam je tylko teoretycznie, w związku z czym cokolwiek, co nada się na pare kilometrów będzie zbawieniem.

Będę miał do oddania za colę oponki z Wdowy. Wal do motomaniaxów w sprawie przesyłki i stanu technicznego opon. Moim zdaniem kilka km nakręcisz- z przodu potorówka, z tyłu nie pamiętam :mrgreen:

mam przednia prawie nową pilot power 1ct z 2008roku (koniec) przejechaner 300km - oddam za 250

Mam nówke sztuke pirelli dragon, nigdy nie zakładana tylko nie pamiętam czy przód czy tył, bo jedna z nich poszła.

Oddam za 100 zł

dzięki Wam za zainteresowanie i chęć niesienia pomocy :D Parę osób dało mi do myślenia w kwestii opon (bardzo zresztą słusznie) i stwierdziłem, że nie ma sensu oszczędzać, pożyczyłem trochę kasy i zamówiłem nowe Diablo Strady. Wybaczcie zamieszanie, jeszcze raz thx

dzięki Wam za zainteresowanie i chęć niesienia pomocy :D Parę osób dało mi do myślenia w kwestii opon (bardzo zresztą słusznie) i stwierdziłem, że nie ma sensu oszczędzać, pożyczyłem trochę kasy i zamówiłem nowe Diablo Strady. Wybaczcie zamieszanie, jeszcze raz thx

Brawo !!

Ja jako totalny amator po zmianie oponek przestarzałych rocznikowo, na nowiutki komplet byłem w szoku jak motocykl ładnie zaczął skręcać....

Obym zaznał podobnych przemian - na razie nie mam do żółtego skubańca za grosz zaufania, ale mi do amatora jeszcze trochę brakuje...:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.