jacaszef 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Gdyby ktoś jakimś cudem posiadał nadające się do jazdy używki tudzież miał dostęp do nówek po taniości to chętnie skorzystam. W tej chwili mam dziadowskie Avony, w dodatku na tylnym kole mam je tylko teoretycznie, w związku z czym cokolwiek, co nada się na pare kilometrów będzie zbawieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Będę miał do oddania za colę oponki z Wdowy. Wal do motomaniaxów w sprawie przesyłki i stanu technicznego opon. Moim zdaniem kilka km nakręcisz- z przodu potorówka, z tyłu nie pamiętam :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 mam przednia prawie nową pilot power 1ct z 2008roku (koniec) przejechaner 300km - oddam za 250 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacaszef 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 dzięki, już z Frankiem dogadane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Mam nówke sztuke pirelli dragon, nigdy nie zakładana tylko nie pamiętam czy przód czy tył, bo jedna z nich poszła. Oddam za 100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacaszef 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 dzięki Wam za zainteresowanie i chęć niesienia pomocy :D Parę osób dało mi do myślenia w kwestii opon (bardzo zresztą słusznie) i stwierdziłem, że nie ma sensu oszczędzać, pożyczyłem trochę kasy i zamówiłem nowe Diablo Strady. Wybaczcie zamieszanie, jeszcze raz thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 dzięki Wam za zainteresowanie i chęć niesienia pomocy :D Parę osób dało mi do myślenia w kwestii opon (bardzo zresztą słusznie) i stwierdziłem, że nie ma sensu oszczędzać, pożyczyłem trochę kasy i zamówiłem nowe Diablo Strady. Wybaczcie zamieszanie, jeszcze raz thx Brawo !! Ja jako totalny amator po zmianie oponek przestarzałych rocznikowo, na nowiutki komplet byłem w szoku jak motocykl ładnie zaczął skręcać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacaszef 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Obym zaznał podobnych przemian - na razie nie mam do żółtego skubańca za grosz zaufania, ale mi do amatora jeszcze trochę brakuje...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach