Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Ducati SS900 na sprzedaż

Polecane posty

Skoro Misiek nie chce się pochwalić zdjęciami swojej sztuki, to ja wrzucam moją :-)

Jak w temacie - do sprzedania SS900, rocznik 2002, 18950km przebiegu, wersja już na 5cio ramiennych kołach. Motocykl w jedynym słusznym kolorze :twisted: Sprowadzony z Włoch, zmienione lusterka, kierunkowskazy przednie i tylne, usunięte fabryczne mocowanie tablicy rejestracyjnej. Sportowy filtr powietrza z otwartym airboxem, carbonowy dekiel sprzęgła. W cenie komplet dokumentów do rejestracji oraz przegląd przedsezonowy (paski / luzy zaworowe / płyny ustrojowe).

Cena 12500zł. Możliwość kupienia motocykla bez przeglądu przedsezonowego w niższej cenie.

S6004115.JPG

S6004120.JPG

S6004118.JPG

S6004113.JPG

S6004109.JPG

S6004111.JPG

Miśkowy ładniejszy :roll: Tu niestety te tandetne akcesoria w ogóle nie pasują...lusterka, kierunkowskazy, o zgrozo :shock:

Kinga, na kierunkowskazach i lusterkach się nie jeździ :lol:

BTW - od jakiegoś czasu zastanawiałem się czy to złudzenie po zimie, czy ten SSsiak jest naprawdę taki mocny (na pierwszym biegu moto wstaje samo na koło). Wczoraj jeździłem jakiś czas SSem Mikosia. Następnie po powrocie z Wawy wsiadłem od razu na czerwonego i było czuć mega róźnicę w mocy. Dziś rano sprawdziłem ECU - widnieje na nim (w prawdzie odręczny) napis "MODIFICATA" 8-)

Chyba pokuszę się o SSową zabawę naprzemiennie z oryginalnymi i "dłubniętymi" komputerami/filtrami/wydechami. Oczywiście muzyczkę do tańca będzie przygrywał Tomek Kędzior po sąsiedzku na swojej hamowni :twisted:

Delikatna zmiana ceny: 11900zł do delikatnej negocjacji.

Dziś wyczaiłem do niego książkę serwisową z podbitym we włoskim ASO ostatnim przeglądem 6000km temu :D No i kilka ładniejszych zdjęć:

S6004151.JPG

S6004153.JPG

S6004150.JPG

S6004149.JPG

S6004147.JPG

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.