musieli 30 Napisano Kwiecień 8, 2011 Skoro Misiek nie chce się pochwalić zdjęciami swojej sztuki, to ja wrzucam moją :-) Jak w temacie - do sprzedania SS900, rocznik 2002, 18950km przebiegu, wersja już na 5cio ramiennych kołach. Motocykl w jedynym słusznym kolorze :twisted: Sprowadzony z Włoch, zmienione lusterka, kierunkowskazy przednie i tylne, usunięte fabryczne mocowanie tablicy rejestracyjnej. Sportowy filtr powietrza z otwartym airboxem, carbonowy dekiel sprzęgła. W cenie komplet dokumentów do rejestracji oraz przegląd przedsezonowy (paski / luzy zaworowe / płyny ustrojowe). Cena 12500zł. Możliwość kupienia motocykla bez przeglądu przedsezonowego w niższej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 10, 2011 Miśkowy ładniejszy :roll: Tu niestety te tandetne akcesoria w ogóle nie pasują...lusterka, kierunkowskazy, o zgrozo :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 15, 2011 Kinga, na kierunkowskazach i lusterkach się nie jeździ :lol: BTW - od jakiegoś czasu zastanawiałem się czy to złudzenie po zimie, czy ten SSsiak jest naprawdę taki mocny (na pierwszym biegu moto wstaje samo na koło). Wczoraj jeździłem jakiś czas SSem Mikosia. Następnie po powrocie z Wawy wsiadłem od razu na czerwonego i było czuć mega róźnicę w mocy. Dziś rano sprawdziłem ECU - widnieje na nim (w prawdzie odręczny) napis "MODIFICATA" 8-) Chyba pokuszę się o SSową zabawę naprzemiennie z oryginalnymi i "dłubniętymi" komputerami/filtrami/wydechami. Oczywiście muzyczkę do tańca będzie przygrywał Tomek Kędzior po sąsiedzku na swojej hamowni :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 26, 2011 Delikatna zmiana ceny: 11900zł do delikatnej negocjacji. Dziś wyczaiłem do niego książkę serwisową z podbitym we włoskim ASO ostatnim przeglądem 6000km temu :D No i kilka ładniejszych zdjęć: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach