mandaryn 1 Napisano Kwiecień 10, 2011 Witajcie, z nowym sezonem postanowiłem dopieścić swego M900(motomaniax crew-ten sądny dzień wyprowadzki mego Monstera już tuż tuż;),wypuszczając się na zakupy via DHL. Niektóre częśći okazały się niewłaściwe(półka&klamki), inne są extra i szukają nowego właściciela. Wszystkie wykonane metodą CNC z aluminium, solidna produkcja z Państwa Środka- w wypadku docisku i śrub, mam je zamontowane na swoim Monsterze od ubiegłego roku i złego słowa nie można powiedzieć. Towar identyczny z ofertą o24 i np.mcmmotoparts z UK’ego ebay’a. 1. Klamki- dźwignia sprzęgła i hamulca- komplet; 6-stopniowa regulacja, do pompy radialnej Kolor: CZARNY Cena: 190 PLN+ ewentualne koszty przesyłki Zdjęcie: polka_klamki 2. Górne mocowanie półki do modelu: 749/999 Nowe, kupiony z myślą o własnym Monsterze, ale niestety nie pasuje. Kolor:CZARNY + Śruba centralna: Kolor: ZŁOTY Cena:400 + ewentualne koszty przesyłki Zdjęcie: polka_klamki 3. Docisk sprzęgła Cena:350 + ewentualne koszty przesyłki 4.Komplet sprężyn z „grzybkami”- Kolor: CZARNY I CZERWONY Cena: 120 PLN za komplet Zdjęcie: docisk1 (tutaj moje własne) 5. Pokrywa zębatki Kolor: CZARNY Cena: 130 PLN +ewentualne koszty przesyłki Zaprszam z pytaniami na priv'a.Części w Wawie(w godz.9-17 na Domaniewskiej). Pozdrawiam i zapraszam do kupna ;) Mandaryn ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 10, 2011 No wlasnie, zastanawialem sie nad tymi polkami ale chyba nie pasuja do starych superbike: 916-998? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 10, 2011 To jest półka wyłacznie do 749/999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandaryn 1 Napisano Kwiecień 10, 2011 Tak też napisałem i Wielebnego Frencci'ego poinformowałem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach