linekr 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 KTOŚ ZNA TEN MOTOCYKL??? KTOŚ GO WIDZIAŁ, SŁYSZAŁ, DOTYKAŁ??? http://otomoto.pl/ducati-750-sport-01r-M1526355.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Moge obejrzeć w weekend jesli chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 jeżeli będziesz przelatywał, to bardzo proszę. zobacz co to za temat. dzięki z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Z tego co kojarzę ogłoszenie z tym motocyklem wisi już przynajmniej od września. Tylko cena niższa :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Z tego co kojarzę ogłoszenie z tym motocyklem wisi już przynajmniej od września.Tylko cena niższa :mrgreen: czas "wiszenia" ogłoszenia o niczym nie świadczy...... tym bardziej w dobie kryzysu i przy tak nie popularnej marce. Nie rozumiem czemu zawsze wszyscy użuwaja tego argumentu ..... Stereotypy są do <font color='red'>[desmo]</font> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Jaki kryzys ? Ładne Ducati w tej cenie schodzą jak świeże bułeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Widac ze lezal, zobacze tylko jak bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 zobacz proszę czy nie ma wycieków. na rurze wydechowej, pod filtrem jest chyba mokro. może niedokręcili filtra albo jest jakaś większa kupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Bylem zobaczylem. Od razu pyatj jakbym czegos nie napisal. Lezal delikatnie na lewej stronie, malowana owiewka (kiepsko) urwany kierunkowskaz, przytarty wydech i lusterko. Ogolny stan, wymaga dopieszczenia jest troche rdzy. Rama cala, odbojniki kierownicy przy polce tez, silnik pracuje ladnie, ale dosyc mocno sie saczy olej od dolu przy laczeniu karterow i pod rozrusznikiem(jest nawet spora plama oleju na kamykach, wyglada staro i swieza tez jest). Nie dziala obrotomierz i gosciu daje nowy aku. Moto jest sprowadzone z wloch i zarejestrowane u nas. Po negocjacjach cenowych doszlismy do 6200zł (mysle ze za 6000zł by poszedl). Gosc mowi ze go kupil za 2000tys euro rok temu. Ogolnie najbardziej mi te wycieki sie niepodobaja, reszte mozna dopiescic (trzeba by pomalowac owiewki i detale jak klamki czy pokrywki zbiorniczkow plynow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 To jak ma być za 6000 to moim zdaniem nie warto, za 8000PLN był w zeszłym roku 750 Sport z pełnymi owiewkami 2001 rok (jedna tarcza z przodu), kompletem dokumentów i kompletnym przeglądem przed sezonowym z wymianami płynów itd... Za 2000PLN raczej ciężko będzie go dopieścić Jak coś to mogę polecić SS 900 co prawda 1998 rok za 7800 z fakturą i dokumentami do rejestracji :mrgreen: myślę że cena jest jeszcze do pewnej negocjacji. Suchotnik to suchotnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 topgear68, Tobie wielkie dzięki. takich informacji było mi trzeba. będę się zastanawiał. a Misiek daj znać i jakieś info na priva o tym sucharcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Bylem zobaczylem. Od razu pyatj jakbym czegos nie napisal. Lezal delikatnie na lewej stronie, malowana owiewka (kiepsko) urwany kierunkowskaz, przytarty wydech i lusterko. Ogolny stan, wymaga dopieszczenia jest troche rdzy. Rama cala, odbojniki kierownicy przy polce tez, silnik pracuje ladnie, ale dosyc mocno sie saczy olej od dolu przy laczeniu karterow i pod rozrusznikiem(jest nawet spora plama oleju na kamykach, wyglada staro i swieza tez jest). Nie dziala obrotomierz i gosciu daje nowy aku. Moto jest sprowadzone z wloch i zarejestrowane u nas. Po negocjacjach cenowych doszlismy do 6200zł (mysle ze za 6000zł by poszedl). Gosc mowi ze go kupil za 2000tys euro rok temu. Ogolnie najbardziej mi te wycieki sie niepodobaja, reszte mozna dopiescic (trzeba by pomalowac owiewki i detale jak klamki czy pokrywki zbiorniczkow plynow. Dodać do tego pewnie wymiane napędu, klocków, filtrów, pasków + jakieś niespodzianki w silniku cena za moto wyniesie około 10 tys. Nikt nie sprzedaje okazji, a tym bardziej za 6 koła :shock: gdzie w normalnym stanie takie ss-siaki schodzą od 9-11 tys. zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 dosyc mocno sie saczy olej od dolu przy laczeniu karterow i pod rozrusznikiem(jest nawet spora plama oleju na kamykach, wyglada staro i swieza tez jest). oj tam, oj tam :> jak z silnika Ducati nie kapie olej to znaczy ze sie skonczyl :D BTW kupilem taki sprzet jesienia (wlasnie ten od Miska) i jestem bardzo zadowolony. Nie jest jakos super wygodny do bujania sie po miescie bo ma krotki skok kierownicy ale poza tym nie mam zadnych uwag :) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 Dodam ze koledzy z DESMOsilesii tez go ogladali i stwierdzili ze za drogo. Kanapa tez jest do obszycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach