linekr 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Jak w temacie. Monsterek z 1996 roku z silnikiem 800 z 2005 roku. silnik przerobiony na gaźniki. zmieniona kierownica, poprawione wydechy. oddam w dobre ręce za niewielką opłatą. temat na szybko, bo mam do wzięcia coś innego. na zdjęciu jeszcze z kośćmi na zbirniku. już to badziewie usunąłem. został tylko okrąg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Podaj cenę, może wtedy faktycznie będzie i tanio i szybko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Franku drogi, cena jest do dogadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 myślę że 5000 to uczciwa kwota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 Rozumiem, że bez wstydu mogę go polecić kumplowi? Zaraził się wirusem, bo rok był użytkownikiem Wdowy, teraz szuka kolejnego Duka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 jest parę rzeczy do dopieszczenia. zadzwonię to pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach