Franz 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 Sprzedam - rozm 50 streetfigher ( strój na zdjeciu) tekstylny - buty 41 Roleff. - buty sidi B2 rozm 38 - rozm 50 Roleff tekstylne Kto da więcej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 cholera, myślałem że większy jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 słit focia Franz - zabrakło tylko dzióbka :D a te sidi to jaki kolor i stan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 słit focia Franz - zabrakło tylko dzióbka :D a te sidi to jaki kolor i stan? To Alice, roczne mało jeżdzone bo zaciążyła, nie wiedzieć czemu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 cholera, myślałem że większy jesteś. Bo on jest Wielki, ten Franz ten. Co to za teksy i czy są seksy? Do preclowej kamizelki będą pasić? Kombiaka szkoda na Liban ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 to ja wiem że ten Franz to wielki jest, ale myślałem że on taki że WIELKI jest ten Franz to nie wiedziałem, że wielki taki jest ten Franz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 słit focia Franz - zabrakło tylko dzióbka :D a te sidi to jaki kolor i stan? To Alice, roczne mało jeżdzone bo zaciążyła, nie wiedzieć czemu :twisted: no ja tez szukam dla swojej która tez nie wiedzieć czemu zaciążyła :D a wiec jaki kolor (bo wujek google pokazuje wiele kolorów :D) i jaka cena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Franek tekstyl Streetfighter jest moim skromnym zdaniem ZAJEBIASZCZY! Buty czarne ze jakimiś delikatnymi wstawkami. Cena nie wiem? Zadzwoń zaproponuj...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Franek zamówił Streetfighter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Miałeś nie zdradzać, jaki motor kupuję :twisted: A teksy do niego będą w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 20, 2011 Regulamin Franz- podaj cene minimalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 0, 01 groszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Franek zamówił Streetfighter. W poprzednim modelu streetfightera jeżdżę już chyba 6 lat i polecam je w tym przedziale cenowym. A do tego fajnie wygląda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Butów B2 juz nie ma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach