Jaro 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Jak w temacie, z niechęcią ale jednak muszę rozstać się z moją "bella bianca"... a zatem kilka faktów: model: 848 kolor: biała perła rok produkcji: 2008 przebieg: niecałe 24 tys. kupiony w polskim salonie (Ducati Warszawa) akcesoria: - alarm Ducati, - wydech carbon racing Termignioni (z wymienionym ECU na race), - amortyzator skrętu Ducati - sety Rizoma, - manetki Rizoma, - klamki Pazzo, - szyba przyciemniana Ducati Performance, - siodełko Sargent - pokrywka zamiast tylnego siodełka (monoposto) - karbonowy błotnik z przodu, osłona kolektora - mocowanie i instalacja elektryczna pod nawigacje Garmin Zumo chciałbym za nią 38 tys. założone sa praktycznie nowe oponky Pirelli Diablo Rosso do kompletu dorzucę jeszcze plecak AXO w kolorze biała perła (mieści laptopa 17" i da się z nim jechać >200 kmh), profesjonalny uchwyt do mocowania kamery na zbiorniku - Mountbike oraz oryginalny wydech ("dziewiczy") :) motocykl znany wielu klubowiczom i nie tylko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 a jednak się rozstajecie... rozumiem, że teraz Diavel?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 piękna sztuka.. szczęśliwym będzie nowy właściciel ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 21, 2011 Oj będzie szczęśliwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 21, 2011 piękna sztuka.. szczęśliwym będzie nowy właściciel ;) Widze stary ze nadal Ci nie przechodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 Widze stary ze nadal Ci nie przechodzi :D dziwisz się? toż to kwintesencja piękna.. ;) a ten egzemplarz został na dodatek odpowiednio doinwestowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 22, 2011 No kwestia gustu... ;) Ja wybralem to co najblizej mego serca 8-) - piekne S4 w malowaniu Senna dostało nowy lakier, full serwis + otwarte sprzegielko. Teraz pozostaja jeszcze manetki i porzadne lustra :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Maj 12, 2011 podbijam... nadal jest do wzięcia... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 12, 2011 wziąć mogę od zaraz :P Boszzzzzzze jako on piękny ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Maj 12, 2011 wziąć mogę od zaraz :P Boszzzzzzze jako on piękny ;( wpadaj z gotóweczką i jest Twój... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Podbijam... może cena obniżona do 36 tys kogoś zachęci? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Jeśli ktoś szuka zadbanego doinwestowanego Ducata to nie macie na co czekać. Mój już zaklepany więc zostaje Wam tylko 848 Jara. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Czerwiec 6, 2011 Podbijam... może cena obniżona do 36 tys kogoś zachęci? ;) no pięknie, a na portalu ogłoszeniowym za 35 stoi... ładnie to tak? Na kolegach zdzierać? Zamiast tu nam taniej sprzedać, to jeszcze podbija :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Czerwiec 7, 2011 Podbijam... może cena obniżona do 36 tys kogoś zachęci? ;) no pięknie, a na portalu ogłoszeniowym za 35 stoi... ładnie to tak? Na kolegach zdzierać? Zamiast tu nam taniej sprzedać, to jeszcze podbija :P ;) Oj tam, oj tam... literówka... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Nadal aktualne.. :lol: i w dodatku promocja cenowa! :) Naprawdę nikt nie chce 848 za 34 tysie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 jak wygram w totka obiecuję Ci, że następnego dnia będzie stała u mnie w garażu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach