herrwolf 3 Napisano Kwiecień 22, 2011 Panie i Panowie. Interesuje mnie ten sprzęt. Czy ktoś może ma możliwosc zobaczenia czy warto. Z Wrocławia kawałek, wiec najpierw szansy szukam tu. http://allegro.pl/super-ducati-848-2010 ... 06974.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 22, 2011 wydaje mi sie, ze ten egzemplarz stał na giełdzie razem z 796, czyli jest po ślizgu na (jesli dobrze pamiętam) lewa stronę i cała lewa strona była chyba mocowana na tasme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 22, 2011 Nie ten z giełdy- cena na alledrogo oscylowała w okolicach 39-40 tys złotych... a jak rozmawiałem ze sprzedającym z gadki wynikało, że zjadł wszystkie rozumy...motocykl był poobijany i sprawiał niezbyt ciekawe wrażenie... To w Desmostodole stoi porządny, fajny z małym przebiegiem rzędu 1500 km - 1098 na full Termignioni race only exhaust za 36000 i pies z kulawą nogą się nie zainteresuje... Nic będzie do kolekcji najwyżej.,.. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Kwiecień 22, 2011 No ja się interesuję tyle że trzeba by najpierw trzy dziewiątki sprzedać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 23, 2011 Sorrrrki , żle się wyraziłem, zainteresowanie to jest, tylko końkretów narazie nie widać..., ale nie ma pośpiechu, sprawa pilna nie jest a i moto jest Ładne, upiększa nam wybitnie kolekcję moturów :lol: ... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 25, 2011 Do pruszkowa mam 5km. Mogę obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 28, 2011 I jak 848 - sprawdziłeś Theo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 29, 2011 Nie sprawdzałem, bo zainteresowana osoba nie odezwała się czy nadal jest zainteresowana bym takich oględzin dokonał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Kwiecień 29, 2011 Jej wybacz, zapomniałem, tak nakreciłem sie na 1098. Ale rzeczywistość dała mi klapsa. Z tego co widze 848 z drugiego postu, ta biała wydaje sie zdecydowanie lepsza. Pozdro i dzieki za chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach