LARRY 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 Szukam wyświetlacza do Ducati ST2 1999, jezeli ktos ma albo wie gdzie moge dostac prosze o wiadomosc:) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 28, 2011 A ja wiem, gdzie możesz zajrzeć :idea: TUTAJ :mrgreen: :lol: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Chodzi o licznik ? Czy o wyświetlacz biegów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LARRY 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 Chodzi o licznik ? Czy o wyświetlacz biegów ? o wyświetlacz, tam jest temperatura godzina stan paliwa (w kreskach:D) i nie wiem czy sa biegi wyswietlane. Niedawno kupilem tego Ducata i wiem, ze ma inny zegar od obrotow (Ducati Corse) a zamiast wyswietlacza jest po prostu zegar temperatury. Ale jezeli masz caly zestaw:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifty 1 Napisano Maj 4, 2011 Chodzi o licznik ? Czy o wyświetlacz biegów ? o wyświetlacz, tam jest temperatura godzina stan paliwa (w kreskach:D) i nie wiem czy sa biegi wyswietlane. Niedawno kupilem tego Ducata i wiem, ze ma inny zegar od obrotow (Ducati Corse) a zamiast wyswietlacza jest po prostu zegar temperatury. Ale jezeli masz caly zestaw:P Witam Ziomka zza miedzy i ma taki sam motór jak mój. 8-) Poszukaj na ebay. Kiedyś widziałem taki wyświetlacz za 5 EUR, ale nie kupiłem, bo reanimowałem swój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toldi 0 Napisano Maj 9, 2011 no proszę a jaki ładny dukat w avatarku, chyba się upomnę o prawa autorskie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LARRY 0 Napisano Maj 10, 2011 Niedlugo zlot w Zerkowie to zrobie lepsze to wstawie:) A Ducat nawet bardzo ladny bym powiedzial:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach