KAMYK 9 Napisano Kwiecień 28, 2011 http://allegro.pl/ducati-monster-750-za ... 84502.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 wczoraj też go zauważyłem . tylko pioruńsko daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 29, 2011 Widać że leżał na prawej stronie. Dziwne, zegary ma od nowszego modelu z immobiliserem. Do tego wygląda że ma immobiliser (antena przy stacyjce, oraz kluczyk). A 750 z tego roku nie miały immo, z tego co pamiętam tego typu zegary były od 2001/2002 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 3, 2011 .. mnie trochę kolorystyka zainteresowała, ale dzięki Misiek za info ..biję się z myślami czy monster czy ss czy co... mętlik w głowie... :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Maj 4, 2011 lagi w półkach - o co chodzi z tym w rzeczonym egzemplarzu ? Jak dla mnie cena vs. wkład pracy jest w dobrej relacji i bym się nim zainteresował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Maj 4, 2011 Lagi w półce mogą być też z powodu użytkowania monstera przez osobę z krótkimi nogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach