franek 0 Napisano Maj 1, 2011 Jak w temacie- moto dla wariata, degenerata, pasjonata ze skrzywionym poczuciem estetyki, mechaniki i praw fizyki. Więcej o tym wytworze mojej chorej wyobraźni w jednym z wątków: [*:2be76l9c]Wdowa Motor obecnie przebywa w zakładzie poprawczym u nabassu, gdzie zostaną pomalowane koła, wydechy owinięte czarną taśmą i zamontowany nowy aku, jeśli go kupię :D Powód sprzedaży- kasiora, której dopływu pozbawiłem się na własne życzenie, wybierając podróże motocyklem zamiast zaperdalania jak biały człowiek. Jestem dostępny do 10 maja, potem tylko maile. Cena wywoławcza- 7tys. zł. Kto da mniej lub więcej??? P.S. Kondolencje przyjmuję od 10.00 do 12.00 :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Maj 2, 2011 Kilka szczegółów: - silnik 900 po remoncie i synchro gaźników, nowy olej AGIP 15W50, filtr powietrza K&N - wymieniony napęd - nowe opony - dołożona druga tarcza z przodu, nowe uszczelniacze OEM 036137275, nowy olej w lagach Silkolene 10W - nowe crashpady boczne R&G Racing Dzwonić, pytać 501 182 308. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Maj 2, 2011 :shock: Aby nie było offtopa - motocykl dla prawdziwego indywidualisty, pasjonata, trendsettera, limited edtition (stworzono egzemplarzy ... tylko jeden) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach