mckasp 0 Napisano Maj 1, 2011 Witam, Może ktoś podpowie czy lepsze bedą tytanowe Termignoni czy wydechy Akrapovica? A może zdecydowanie lepsze carbonowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Maj 2, 2011 W jakim sensie lepsze....? ...głośniejsze, cichsze, lżejsze, dodające mocy :twisted:, lepiej wyglądające...? Jak dla mnie jeden pies, ale brałbym Termignoni Carbon – wyglądają odurzająco :shock: Sprecyzuj pytanie, a koledzy ci doradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mckasp 0 Napisano Maj 2, 2011 Generalnie chodzi o dźwięk bo tego nie można usłyszeć przed zakupem...pozostałe kwestie są ogólnie dostępne na stronach poszczególnych producentów, chociaż nie ukrywam że wygląd też się liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Maj 2, 2011 Mój typ to Termignoni Carbon - mają super dźwięk i wygląd Ja w 696 mam Termignioni Tytan - daaaaaaaaaają radę, gulgot na odjętym gazie jest wszystkim czego mi trzeba :) Innych nie znam choć zakładam, że np. Akrapovic też zacnie dudni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mckasp 0 Napisano Maj 2, 2011 Może jeszcze podpowiedź gdzie najlepiej kupić? Poski dealer czy raczej sprowadzić z Berlina np? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Maj 2, 2011 zapytaj Darka w Motomaniaxie... ja swój kupowałem w Niemczech, ale musisz sprawdzić gdzie dostaniesz taniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mckasp 0 Napisano Maj 2, 2011 Pozostaje kwestia komu powierzyć montaż? i czy ewentualnie montaż innych niż seryjne wydechy nie ma wpływu na gwarancję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Maj 2, 2011 Jeżeli "jedziesz" tak zwanego nielegala (montaż części bez homologacji) i wykonasz to poza siecią autoryzowaną serwisu to tracisz niestety gwarancję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Maj 2, 2011 w sieci dealerskiej Ducati sprzedawane są wydechy Termignoni, więc zamontuj je w serwisie i po sprawie..... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Wiem że już dużo czasu mineło od otwarcia pytania ale pozwolę sobie dołaczyć link: http://fresco-exhaust.com/ducati-monste ... 24_88.html Grają całkiem fajnie sa ładnie wykonane a przy tym znacznie tańsze od termi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Wiem że już dużo czasu mineło od otwarcia pytania ale pozwolę sobie dołaczyć link:http://fresco-exhaust.com/ducati-monste ... 24_88.html Grają całkiem fajnie sa ładnie wykonane a przy tym znacznie tańsze od termi. Kominy pod siedzeniem w monstrze to jest to! Mi się zaj.. podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach