Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

tankpad Ducati Performance -nowe logo

Polecane posty

Możemy go odkupić za 70zł z przesyłką, bo taka jest cena rynkowa tego produktu :?

Może i cena rynkowa jest ale produktu brak , na ebayu średno 8 dych i trzydzieści pare przesyłka . Mam utargu 5 zeta wiec przesyłke mogę wam podarować :D . Darku czy Ciebie dostane taki za 70 ? Bo faktem jest ze nie pytałem i moze czasem nie warto po ebayu błądzić :roll: Pozdrawiam

za tą cenę? ludzie nie przestają mnie zadziwiac. w zeszły piątek kupiłem u musiela wersję carbon owego tank pada za spooooro mniej - w cenie takiej jak podal Darek - leżał sobie tankpad na poleczce i czekał na chetnego

za tą cenę? ludzie nie przestają mnie zadziwiac. w zeszły piątek kupiłem u musiela wersję carbon owego tank pada za spooooro mniej - w cenie takiej jak podal Darek - leżał sobie tankpad na poleczce i czekał na chetnego

czyli za 70? to rozumiem :) też taki chcę ;) .

Jest tak jak pisał jakitaki - tych przezroczystych jest deficyt, nie ma tego prawie nikt na stanie, więc można było podbijać cenę :D

Wszyscy zawsze wszystko mają drogo, a Ty zawsze wszystko umiesz dostac tanio, to kup mi lampe do 748 :mrgreen:

Wszyscy zawsze wszystko mają drogo, a Ty zawsze wszystko umiesz dostac tanio, to kup mi lampe do 748 :mrgreen:

jak to mówi Barney Stinson "challenge accepted"

Jak tu działać - zamówiłem tankpady ze 3 tygodnie temu, do tej pory nie przyszły... ehh... Niemcy od Audi, do roboty :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.