bialy114 1 Napisano Maj 8, 2011 Jak w temacie - po dzisiejszej "przygodzie" potrzebuję wymienić, bo moja zagięła się i nie nadaje się do użytku. Ze względu na wielką chęć zobaczenia Was w Żerkowie - temat dość pilny. ;) Nie wiem, czy do mojej Duki będzie pasowała każda (od M600, M620 itd.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 8, 2011 Będzie pasować od każdego ducata. Może się różnić ewentualnie kształtem "główki". P.S. Wywal ten "wybierak" z tytułu, bo to zupełnie inny element. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 8, 2011 Dzięki Theo - opcja "Edytuj" mi wsiąkła :cry: :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 9, 2011 HRG po raz kolejny ratuje mi d*** :D Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Maj 9, 2011 a tak jeszcze zaofftopuje, co to była za "przygoda"? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach