jakitaki 1 Napisano Maj 9, 2011 http://allegro.pl/super-ekspres-ducati- ... 74720.html kawka ducati wypita w garażu :shock: :D - bezcenne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szydello 0 Napisano Maj 9, 2011 ale kapsułki? Nie piłem, ale nie wierze żeby to było dobre. Kto pił? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Maj 9, 2011 Tu masz dobrą kawę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 9, 2011 Tu masz dobrą kawę ;) Musi mnie non-stop wkur....ać z tymi 66 :evil: :twisted: :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pio 0 Napisano Maj 10, 2011 Tu masz dobrą kawę ;) Musi mnie non-stop wkur....ać z tymi 66 :evil: :twisted: :evil: Trza by się Franz z Frankiem wybrać na kawkę. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 10, 2011 Tu masz dobrą kawę ;) Musi mnie non-stop wkur....ać z tymi 66 :evil: :twisted: :evil: Trza by się Franz z Frankiem wybrać na kawkę. 8-) No, dobrze prawisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach